reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2021

No coś musi być nie tak skoro się nie udaje, może jeszcze tego nie okrylas. Może nie było zrobionego jakiegoś badania. Coś musi być na rzeczy, bo 9 cykl staran jako na zdrowe i płodne osoby to dużo.

Czyli nie masz argumentów ale podważasz powszechnie znane zdanie ginekologów i statystyki [emoji848] szkoda, myślałam, ze może dowiem się czegoś konkretnego, jakieś nowe źródła, a nie tylko Twoje zdanie. Oczywiście możesz mieć własne i może być ono zupełnie sprzeczne z nauką, nikt Ci nie broni [emoji3526] niektórzy nawet wierzą w to, ze na końcu tęczy jest skarb [emoji6]

reklama
Czyli nie masz argumentów ale podważasz powszechnie znane zdanie ginekologów i statystyki [emoji848] szkoda, myślałam, ze może dowiem się czegoś konkretnego, jakieś nowe źródła, a nie tylko Twoje zdanie. Oczywiście możesz mieć własne i może być ono zupełnie sprzeczne z nauką, nikt Ci nie broni [emoji3526] niektórzy nawet wierzą w to, ze na końcu tęczy jest skarb [emoji6]
Teraz głupoty to piszesz Ty :D mijasz się z celem. To forum nie służy do tego. Twoje zdrowie i Twoja sprawa :) nie będę brnęła w bezesowne gatki. Ton co tam uważasz za stosowne, powodzenia :)

Na końcu tęczy jest skarb hahahahahah

Mowę tylko, ze każdy może wierzyć w co chce, jedni wierzą w duchy inni nie, jedni w Boga, inni w świetego Mikołaja, nikt nikomu nie broni. Chcesz wierzyć w to, ze zdrowe osoby zachodzą w pierwszym cyklu to sobie wierz. Ja tam jestem jednak za lekarzami i badaniami a nie zdaniem jakiejs osoby w internecie, która nawet nie potrafi udowodnić swoich tez [emoji6] szkoda tylko, ze ktoś mniej świadomy kiedyś takie głupoty przeczyta i będzie załamany, ze pewnie jest chory.

reklama
Do góry