*Grzanka*
Fanka BB :)
wiesz co, ona ma bardzo nietypowa rozmiarówke także warto popatrzeć na tabeleTego akurat nie wiem bo nie sądzę aby jej ubrania pasowały na mnie:/ ale kiedyś wysłała mi segregator pediatryczny za darmo i to było miłe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiesz co, ona ma bardzo nietypowa rozmiarówke także warto popatrzeć na tabeleTego akurat nie wiem bo nie sądzę aby jej ubrania pasowały na mnie:/ ale kiedyś wysłała mi segregator pediatryczny za darmo i to było miłe![]()
To mamy podobnie tez jestem inna, ja nawet nie rzucam takiego pomysłu i nie wiem czy by chciał iść ale wiem ze ja nie i to mi wystarczy [emoji846] Nagram mu pewnie jakiś filmik ktoregos razu z usg jak juz fajnie będzie widać dzidziucha albo bicie serducha. Nie wyobrażam sobie ciągać go na badania niby po co i czemu miałoby to służyć [emoji2368]
serio ale jak? W ramach jakiejś promocji do paczki dorzuciła?
Ja mam tak samo niespecjalnie mi zależy. Fajnie jak będzie, nie będzie to trudno [emoji85] [emoji28]
Ja to nawet nie wiem czy bym go chciała przy porodzie [emoji23] wiem jaka jestem, jak będzie bardzo bolało to jeszcze go pogryzę albo opierdole za nic [emoji85] nie chce, żeby mu było przykro ( potem przeżywam to długo jak mu coś dogryzę za mocno) albo, żeby mi mdlał za plecami![]()
wiesz co, ona ma bardzo nietypowa rozmiarówke także warto popatrzeć na tabele [emoji6]
Niestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...kochana daj znać jak sytuacja![]()
Niestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...![]()
Ja wzięłam ten z niebieska ramka z napisem jestem w ciążyktóry wzór ?ja byłam zdecydowana na retro, ale jak dziewczyny pokazały pastel to chyba jednak go wezmę, jest śliczny
A widziałyście te śliczne ramki na zdjęcie USG ?Zamawiam
mają magnes i można je przykleić do lodówki
![]()
Nie wiem co mam Ci napisać.Niestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...![]()