*Grzanka*
Fanka BB :)
wiesz co, ona ma bardzo nietypowa rozmiarówke także warto popatrzeć na tabeleTego akurat nie wiem bo nie sądzę aby jej ubrania pasowały na mnie:/ ale kiedyś wysłała mi segregator pediatryczny za darmo i to było miłe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz co, ona ma bardzo nietypowa rozmiarówke także warto popatrzeć na tabeleTego akurat nie wiem bo nie sądzę aby jej ubrania pasowały na mnie:/ ale kiedyś wysłała mi segregator pediatryczny za darmo i to było miłe![]()
To mamy podobnie tez jestem inna, ja nawet nie rzucam takiego pomysłu i nie wiem czy by chciał iść ale wiem ze ja nie i to mi wystarczy [emoji846] Nagram mu pewnie jakiś filmik ktoregos razu z usg jak juz fajnie będzie widać dzidziucha albo bicie serducha. Nie wyobrażam sobie ciągać go na badania niby po co i czemu miałoby to służyć [emoji2368]
serio ale jak? W ramach jakiejś promocji do paczki dorzuciła?
Ja mam tak samo niespecjalnie mi zależy. Fajnie jak będzie, nie będzie to trudno [emoji85] [emoji28]
Ja to nawet nie wiem czy bym go chciała przy porodzie [emoji23] wiem jaka jestem, jak będzie bardzo bolało to jeszcze go pogryzę albo opierdole za nic [emoji85] nie chce, żeby mu było przykro ( potem przeżywam to długo jak mu coś dogryzę za mocno) albo, żeby mi mdlał za plecami![]()
wiesz co, ona ma bardzo nietypowa rozmiarówke także warto popatrzeć na tabele [emoji6]
Niestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...kochana daj znać jak sytuacja![]()
Niestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...![]()
Ja wzięłam ten z niebieska ramka z napisem jestem w ciążyktóry wzór ?ja byłam zdecydowana na retro, ale jak dziewczyny pokazały pastel to chyba jednak go wezmę, jest śliczny
A widziałyście te śliczne ramki na zdjęcie USG ?Zamawiam
mają magnes i można je przykleić do lodówki
![]()
Nie wiem co mam Ci napisać.Niestety akcji serca nie ma... W między czasie dostałam wyniki bety 95 428.... Zarodek ma 0.58cm co wg lekarza wskazuje na ciążę młodszą niż z OM (z OM 7+3) z usg 6+4...cień szansy jest ale mały, mam czekać czy pojawi się krwawienie przez święta... We wtorek mam powtórzyć betę itd, Środa wizyta usg, i kolejne decyzje...![]()