marta18691
Fanka BB :)
No 1lub 2razy zalezy moj przewaznie siuski maDziewczyny jak czesto przewijacie swoje maluszki w nocy???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No 1lub 2razy zalezy moj przewaznie siuski maDziewczyny jak czesto przewijacie swoje maluszki w nocy???
O boziuNie jestem dobrym doradcamoja 5 latka od 2 tygodni dopiero spi w swoin pokoju
![]()
To ja karmie młoda w sypialni odkladan do łóżeczka, włączam szummisia i czekam az zaśnieJa zmieniam przed jedzeniem. Idzie spać koło 22, budzi się koło 2, potem koło 6,7 na jedzonko. A co jest najlepsze, nie wiem jak ja to zrobiłam ale nauczyłam ją że jak idziemy do sypialni to z łóżeczka już jej nie ruszam, nie noszę, ona się tam jeszcze sama kręci i zasypia, jedynie co to jej smoczek wkładam jak wypadnie. Ale śpi w dostawcę przy łóżku więc nawet wstawać nie muszę![]()
Mi sie zdaza tak co 2karmienie zmieniacJa np dzis w nocy ani razu. Wstala mi o 3.50 na jedzionko ale nie miala az takiej mokrej więc jej nie ruszałami teraz dopiero jej zmieniam
Moja spala ladnie u siebie, ale niestety pozniej jej sie cos przekreciloO boziuto moje od 1dni w swoim pokoju spia
![]()
Moj tez dobry lezy w lozeczku i patrzy ja wczoraj szybko poszlam kapac sie w tym szpitalu i zjadlam a on dalej sobie lezy i patrzy spac mu sie nie chcialoTo ja karmie młoda w sypialni odkladan do łóżeczka, włączam szummisia i czekam az zaśniei zasypia. Nie lulam ani nic. W dzień tez poprostu leży i idzie spać jak ma ochotę
Za dlugo czekalasMoja spala ladnie u siebie, ale niestety pozniej jej sie cos przekreciloa ja na to pozwolilam bo lubię z nią spac
ale koniec z tym
![]()
Obudzi sie raz na karmienie, zmieniam raz, spi od 11 do 6, zmieniam o 6tej.A dziewczyny co im dzieci tak ladnie noce przesypiaja - jak sie zmbombią to nie zmieniacie pieluchy?