reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A próbowałaś innych pozycji do karmienia? Spod pachy jest sztos. Kładziesz poduszki i poduszkę do karmienia pod pache czyli jakby do swojego boku i na tym dziecko i. W ten sposób dajesz mu cycka. Super właśnie w takich kryzysowych momentach bo może młoda ma jakiś chwilowy bunt, a w tej pozycji mleko łatwiej leci i dziecko lepiej ssie. Plus można delikatnie dwoma palcami z góry w kierunku brodawki masować pierś podczas gdy ona ssie, ułatwia to wypływ mleka.
właśnie nie próbowała jeszcze spod pachy. W takim razie jutro spróbuje. Ciekawa jestem jak mi to wyjdzie :D
Ja do tej pory w nocy w łóżku na leżąco, a za dnia klasycznie albo na pół leżąco/siedząco (jak czuje ze jest wylew i mała może sie zakrztusić)

reklama
A najlepsze na laktacje co może być to relax😂mówię wam😁i o to mój relaks. A tak serio po karmi naprawde czuje więcej mleka, nie wien cxy to psychika czy nie, ale grunt, ze na mnie działa 😁😁
Ja dzisiaj łyknęłam całego heinekena 0%, ale nie wiem czy to był relaks 😅 doiłam na szybko żeby uzupełnić płyny. Ale to fakt... myśle, ze mnie psychika niepotrzebnie blokuje.

Mój młody właśnie spod pachy lubi najbardziej, ale do tego trzeba warunków 😂 bo jednak bez tych poduszek na których leży nie umiem go tak trzymać. 🙈 Także to tylko w domu takie rarytasy

Właśnie, bo to muszą być jednoskładnikowe. I widzę, że nawet różnica w skuteczności jest.
Nie wszystkim te tabletki wlasnis pasuja. Moja siostra np ciagle plamila po nich
Image.jpeg
Image%20(1).jpeg

Na mnie też działa, jak muszę odciągnąć mleko bo gdzieś wychodzę to karmi działa cuda [emoji23]
A najlepsze na laktacje co może być to relax[emoji23]mówię wam[emoji16]i o to mój relaks. A tak serio po karmi naprawde czuje więcej mleka, nie wien cxy to psychika czy nie, ale grunt, ze na mnie działa [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry