Ewelina @
Fanka BB :)
natryskowe miałam tylko raz w życiu u nas i tragediaja spróbuje opalania natryskowego ale koleżanki w ciąży chodziły ale tez naczytałam się ze jest szkodliwe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
natryskowe miałam tylko raz w życiu u nas i tragediaja spróbuje opalania natryskowego ale koleżanki w ciąży chodziły ale tez naczytałam się ze jest szkodliwe
Mam tak samo. W ciągu dnia sama zapominam później się ciesze a później mega martwię ze coś pójdzie nie tak. To moje pierwsze dziecko (ciąża druga, jedna poroniona) i nie wiem jak wytrzymam jeszcze 8 msc niepewnościWitam się i JaOstatni okres 28 lutego dwie kreseczki zobaczyłam 5 kwietnia. Według aplikacji 5 tygodni 6 dni. Wizyta pierwsza 16 kwietnia i strasznie się nie mogę jej doczekać bo mam wrażenie że dopóki nie zobaczę dzidziusia to nie uwierzę. Powiedzcie kobietki czy wy już po pierwszej wizycie? I czy też ciężko wam uwierzyć że jesteście w ciąży? Pozdrawiam
![]()
To podobnie jak jaPrzywitam się i ja
Testy z dzisiaj, popołudniowe. Termin z aplikacji mam 13grudnia, pokazuje mi 4tydz 5 dzień, ale wydaje mi się że to trochę młodsza ciąża. No cóż zobaczymy.. ja mieszkam w UK wiec na pierwszą wizytę musze sobie trochę poczekać. Narazie niczym się nie stresuje, cieszę się i grzecznie czekam, a reszcie dziewczyn serdecznie gratuluje!
Tez tak właśnie w nocy się budzę z ciągnięciem i bólem podbrzusza. A na jakim jesteś etapie starań?U mnie znów się zaczyna, cały dzień bez objawów a wieczorem jakby ciągnięcie w brzuchu uda mi się zasnąć a w nocy się budzę przez to![]()
Kochana ja zrobiłam test we wtorek i był pozytywny. Z moich obliczeń wynika że to 4 tygodnie i 6 dni. Robiłam dziś badania ale wyniki dopiero w poniedziałek, lekarz we wtorek jeśli badania będą kiepskie. Jeśli badania będą ok zmienię termin lekarza i umowie się na 6/7 tydzień . Jak u Ciebie ?Tez tak właśnie w nocy się budzę z ciągnięciem i bólem podbrzusza. A na jakim jesteś etapie starań?
tez miałam 28 ost okres byłam wczoraj na wizycie i już widziałam maleństwo , teraz mam się zgłosić za 10 dni znowu zobaczyć serduszkoWitam się i JaOstatni okres 28 lutego dwie kreseczki zobaczyłam 5 kwietnia. Według aplikacji 5 tygodni 6 dni. Wizyta pierwsza 16 kwietnia i strasznie się nie mogę jej doczekać bo mam wrażenie że dopóki nie zobaczę dzidziusia to nie uwierzę. Powiedzcie kobietki czy wy już po pierwszej wizycie? I czy też ciężko wam uwierzyć że jesteście w ciąży? Pozdrawiam
![]()
To podobnie jak jaWitajcie, nowe dziewczyny
![]()
Hej u mnie też jakoś tak 4 tydzień i 6 dzień pozdrawiamPrzywitam się i ja
Testy z dzisiaj, popołudniowe. Termin z aplikacji mam 13grudnia, pokazuje mi 4tydz 5 dzień, ale wydaje mi się że to trochę młodsza ciąża. No cóż zobaczymy.. ja mieszkam w UK wiec na pierwszą wizytę musze sobie trochę poczekać. Narazie niczym się nie stresuje, cieszę się i grzecznie czekam, a reszcie dziewczyn serdecznie gratuluje!
To juz moja druga ciąża i właśnie z tego powodu umówiłam się troszkę później na wizytę bo jak pamiętam co przeżywałam w pierwszej... Najpierw kropeczka za tydzień pecherzyk i dopiero za dwa tygodnie serduszko co się nastresowalam to szkoda gadać. Dlatego wolę iść teraz od razu na serduszko i wiedzieć na czym stoję. Druga ciąża jakaś taka bardziej racjonalnatez miałam 28 ost okres byłam wczoraj na wizycie i już widziałam maleństwo , teraz mam się zgłosić za 10 dni znowu zobaczyć serduszko![]()