reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wracając do wczorajszego dnia,mój M mnie przeprosił,dał tulipanka,zapewnił miły wieczór-było fajnie,szkoda tylko że tak szybko nie da się wymazać wcześniejszych jego słów....:-( ale niby jest ok:-) No i ja się cieszę bo nienawidzę się z nim kłócić... Ale to chyba ten gatunek tak ma:-D:-D:-D.

Kupiłam wkońcu fotelik dla Kacperka bo w nosidle się już nie mieścił,taki duży chłopak:-):-). No i przyjdzie może w środę (od zapłaty210zł).
Jutro jedziemy do Puław bo M m wezwanie do wojska:tak::tak:,ale raczej go nie wezmą. I szczerze mówiąc to ja też tego nie chcę by poszedł....:-:)-:)-(
zaraz zmykam bo mają wpaść Koledzy M z byłej klasy no i trzeba coś przygotować a tak mi się nie chce:baffled::baffled::baffled:.

reklama
Witam się:-)
Iiwkasuper że się pogodziliście:-)
Ewcia miłego objadania babci:-)
Bodzienka super bukiecik:-)
ja tez dostałam wczoraj różyczkę:-) Impreza była udana, wszystko mi sie udało i nic nie spaliłam:-D O 1 w nocy pojechaliśmy na impreze do Gdańska i było całkiem całkiem, tylko oczywiście nie moja muzyka:-( Ale co tam dobrze że się chociaż wyrwałam z domku:-) Wrócilismy o 4 a o 7 już pobudka... Jestem trochę niewyspana ale zadowolona:-)
Miłej niedzieli wszystkim życzę:-)

Dzień dobry dziewczynki! u nas słońce aż miło:-D Wygoniłam rodzinkę na spacerek. Ja nie poszłam, bo brzuch mnie boli. Chyba mi się @ szykuje. Pierwsza od urodzenia małej:baffled: Wcale za nią nie tęskniłam:no: No a poza tym to sobie obiadek gotuję i kuchnie sprzątam.
Dobrze że się z mężami pogodziłyście:tak:
Miło wiedziec o dniu mężczyzny. Muszę kupic coś tym moim facetom:-p
Zmykam do kuchni. Papa.;-)

Weekend mamy wiec na bb spokój i cisza;-) nie bedzi eduzo do nadrabiania a to wielki plus;-)

Popoudniu wybieramy si edo znajomych z wakacji, maja brzadac dwa miesiace mlodeszego od Igora wiec chlopcy mam nadzieje pobawia sie.

Dzien meżczyzny??:confused:

Witam:-)
U nas też piękne słoneczko mieliśmy iść na rower ale nie chce nam się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:M po tygodniu prcy zmęczony, więc tylko młodego na spcer po ciacha wezme.Paa do pozniej:-D:-D

no hej,,ja juz wrocilam
Bylismy na spacerkuw parku,obiadek zjedzony,smacnzy by,,,,a do lasu chcialam jeszcze isc,,ale maz bedzie na necie wiec wrocilma na chate...

Hej,,kurcze moj amly non stop plakal i mowil,z ebuzia go boli i boli,,a ja myslalam z ezmysla

a tym czasem ma cala bucie w czerwonych krostach,,na dziąsłach,podniebieniu,,na policzkach od wewnatrz,,to chyba plesniawki co?? jak myslicie??

nie chce jesc gadd,bo krzyczy ze go boliii,,,piecze,,szczypiee.....ło matkoooo.......ale czerwone pleśniawki..hmmmm

reklama
A ja wyszorowałam sobie cały przedpokój już na święta. Tylko podłogi do umycia zostały. Teraz się fryty robią, kurczak wpieczony i mniamac będziem:-p (oczywiście menu mojego syna;-))

Do góry