reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
wlasnie wyczytalam, ze taki nierowny wzrost jest niedobry, czyli pewnie sie nie uda 😭😭😭
Nie ma sie co negatywnie nastawiać, każda z nas jest inna, ja po tygodniu stymulacji miałam 2, na pobraniu okazalo sie ze są 3, i wszystkie 3 sie pięknie zapłodniły, 1 transferowany (w weekend test) a 2 udało się zamrozić, więc tak jak mi tu dziewczyny pisały, nie ilość a jakość... a czemu hiperstymulacji sie boisz? Aż tyle było na usg tych malutkich jeszcze?

Przykro mi z powodu Tojej choroby, bardzo wiele już przeszłaś.
Mam nadzieję, że twój obecny kropek już się pięknie wgryza i nie będzie potrzebna inna klinika.
Trzymam kciuki✊✊✊
Który to dzień po transferze? , kiedy testujesz?
Nie moze zle napisalam, 1 transfer w grudniu nie udany do 2 podejdę za miesiąc bo teraz jeszcze mam karencję po szczepieniu. Narazie czekam zamrożony, Dziękuję za dobre słowa

Nie ma sie co negatywnie nastawiać, każda z nas jest inna, ja po tygodniu stymulacji miałam 2, na pobraniu okazalo sie ze są 3, i wszystkie 3 sie pięknie zapłodniły, 1 transferowany (w weekend test) a 2 udało się zamrozić, więc tak jak mi tu dziewczyny pisały, nie ilość a jakość... a czemu hiperstymulacji sie boisz? Aż tyle było na usg
trzymam kciuki mocno za Twoj test 🥰

Ostatnia edycja:
Pomoże, prolutex jest najlepiej przyswajalna forma progesteronu😊ja wzięłam 56 zastrzyków i jakoś przeżyłam wiec spokojnie 😊oczywiście ze nie należą do najprzyjemniejszych, ledwo mogłam się od koniec gdziekolwiek kłuć bo wszędzie zrosty No ale jakoś przetrwałam 😊głowa do góry 😊
56??? Ciekawa jestem czy oprócz brzucha można gdzies indziej go podawać? Wiem wiem tylko jak lecialam już miesiąc na zastrzykach w brzuch co prawda nie takich ale mimo wszystko a na brzuchu mam tak mało tłuszczu że nie ma gdzie kuć. To dobrze że pomaga.

Kochana też biorę prolutex i też mnie boli brzuch po zastrzyku przez jakieś 12h.
Kup sobie w aptece ( ciężko dostać) strzykawki insulinowe 1ml koniecznie takie pakowane osobno ze sciaganą igłą żółtą 0.3x13 mm albo czerwoną 0.33x13mm i do tego strzykawki 2ml. Plus igły te duże do nabierania płynu z fiolki.
Igłę bierzesz z pierwszego zestawu i nakładasz na strzykawkę 2ml i powolusieńku podajesz. Nie ma siniaków a i ból po podaniu znaczenie mniejszy niż po tych igłach 0.4 które jako najmniejsze można kupić osobno.
Ja robię zastrzyk na noc, zawsze z jednej strony żeby spać na drugiej.
Dziękuję ale mam właśnie takie 0,45 a przez 0,4 tak przechodzi? Ja już muszę mocno naciskać żeby przeszło. Ja mam cholernie cienką i wrażliwą skórę. Wszystko mnie boli więc dla mnie to udręka. Niestety mam 2xdziennie zastrzyk. Na długo dostałaś? Sam prolutex bierzesz czy dopochwowo też ? Jeśli chodzi o Kropka to ja też nic nie czułam a udało się! lepiej nie chcieć nic czuć bo potem ci się znudzi jak zaczniesz mieć mdłości i nos jak pies policyjny xd ja dopiero 26dpt a już to wszystko przeżywam 😳

reklama
Do góry