Na początku krew była tylko podczas podcierania ,teraz już musiałam nałożyć podpasek ,mam wrażenie ze jest tego więcejJa plamie w każdej ciąży do końca 1 trymestru i przechodziuszka do góry będzie dobrze
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początku krew była tylko podczas podcierania ,teraz już musiałam nałożyć podpasek ,mam wrażenie ze jest tego więcejJa plamie w każdej ciąży do końca 1 trymestru i przechodziuszka do góry będzie dobrze
![]()
W pracy u męża robią wyrywkowo testy i miał pozytywny..potem ja musiałam zrobić i też pozytywSkąd wiesz że mieliście covida ?
Od czasu pojawienia się plamienia byłaś u lekarza?Na początku krew była tylko podczas podcierania ,teraz już musiałam nałożyć podpasek ,mam wrażenie ze jest tego więcejnie jest to żywa krew ale zdecydowanie leci ,wczoraj byłam na usg koło 18 prywatnie wszystko było okej było już serduszko a dzisiaj coś takiego
![]()
Idziemy tak samo. Też w piątek mam wizytę i też będzie 5+5 wg moich wyliczeń. Z OM 5+2. Zobaczymy czy coś zobaczę.Ja też mam wtedy pierwszą wizytę będę mieć 5+5, mam cichą nadzieję że usłyszę serduszko choć pewnie to jeszcze za szybko...
Ja również mam zakaz, no i stary się boi ...bo wiecie...myśli że uderzy dziecko członkiem w głowęJa ogólnie mam zakaz na sex ale moje libido=O![]()
Tak byłam rano od razu po wstaniu w szpitalu ,niestety zapisali mnie na usg dopiero na jutro ,kazali wrócić jeśli będę krwawić mocniej ,ja mieszkam w uk oni nie dałam tu nic na potrzymanie ciąży nawet jeśli będzie potrzeba ,próbowałam prywatnie do doktor u której wczoraj byłam niestety nie dało radyOd czasu pojawienia się plamienia byłaś u lekarza?
Skierowanie dostałam w 6+2, dziś zrobiłam badania. Mam 7+5 teraz. W piątek wizyta.Kiedy zaczynacie robić te wszystkie badania na grupę krwi, toxo, różyczkę, HIV, chlamydie?