Ale elegancka panna@Święta92 moja też jęzor wywaliła, próbowałam jej zrobić sesje, bo już była na drugiej imprezce urodzinowej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale elegancka panna@Święta92 moja też jęzor wywaliła, próbowałam jej zrobić sesje, bo już była na drugiej imprezce urodzinowej![]()
Hehe No3 miesiące między nimi jestale on to klocus przy Hani
![]()
Zaraz kolejna impreza będzie, sukienka kupiona już na chrzciny, do siostry synaAle elegancka panna![]()
Twoja jezor lubi wystawiac a moj sie usmiechac wiecznieTaaa. Ja zamiast chudnąć tyjemam taki apetyt ze szok! Słodycze są najgorsze
A ja na komunię bede szla i nie mam co na siebie wlozycZaraz kolejna impreza będzie, sukienka kupiona już na chrzciny, do siostry syna![]()
To dopiero problemA ja na komunię bede szla i nie mam co na siebie wlozyc![]()
Hej! U nas na płacz zazwyczaj pomaga jedzenieCześć, byłam na grupie marcowej ale tak naprawdę z lutego. Urodzilam wcześniaka 12.02 lekko ponad 2049 g 36 tc. Mogę czasami coś do Was napisać?
Mamy mniej więcej rowiesnikow a marcowe mamy dopiero beda przechodzić oto co ja przechodzę z moi m szkrabem
Mam takie pytanie do Was jak ukoić placz dziecka które płacze coraz glosniej robi się czerwone aż sine i przestać nie chce. Widzę że jest sporadycznie ale zasnąć nie może o conchodzi?
Dodam, że to moje pierwsze dziecko i zapewne ostatnie dla te o nie mam takiego doświadczenia jak niektóre z Was![]()
my chodzimy na ndt dodatkowo w domu: robię masaż tak jak gdyby ugniatam ciasto i masuje pełna dłonią na przewijak.Jak cwiczysz z malym napiecie miesniowe?
my chodzimy na ndt dodatkowo w domu: robię masaż tak jak gdyby ugniatam ciasto i masuje pełna dłonią na przewijak.Jak cwiczysz z malym napiecie miesniowe?
2049 gZ jaka waga sie urodzil maly?