My tez odwracamy od tvGdzie na bajki! Przestan taki maluch powinien nie oglądać tv.. Ja to odwracam ja od telewizora bo wiem, że jej mózg najbardziej teraz pracuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tez odwracamy od tvGdzie na bajki! Przestan taki maluch powinien nie oglądać tv.. Ja to odwracam ja od telewizora bo wiem, że jej mózg najbardziej teraz pracuje
Ooo a dlugo probowaliscie? Wczesniej spalo z Wami w łóżku? Ja wlasnie tez planuje moja wygonic do lozeczka, ale odkladam to z dnia na dzien bo wiem ze to bedzie ciezki proces...polecam artykuł mi to dało do myślenia bo moje dziecko tak samo wieczorem się zachowywało i dzisiaj się udało po zastosowaniu tej metody
![]()
Jak pomóc niemowlęciu zasnąć?
Przeczytaj artykuł '' w czytelni portalu DOZ.pl. Poznaj nasze porady i ciekawostki na temat leków, kosmetyków, wyrobów medycznych oraz zdrowego stylu życia.www.doz.pl
Moj Starsza 2h oglada bajki. Ja ogolnie staram się nie włączać telewizora jak mala jest w pokoju bo głowę odwraca w tamtą stronę, zeza dostanieMy tez odwracamy od tv![]()
Robil jej ta metode vojty?Byłyśmy u fizjo! Polecam super sprawa. Tylko jak on moim dzieckiem rzucał to głowa małazamykałam oczy. Podejrzewa u niej lekka asymetrie mamy przyjść tak za 1.5 tyg zobaczyć postępy. Jak ona sie Darła
szczepiwnie przy tym to pikuś. Wszystko tak drastycznie robil ze następnym razem starego wysle
![]()
Podnosił za nogi, robil jej fikolki. Później już jej sie podobało bo się śmiała do niego.Robil jej ta metode vojty?
To musialo niezle wygladac wywijac tak dzieckiem ja to w szoku bylam co robia z dziecmi jak zdjecie rengena klatki piersiowej robili ja patrzec nie umialam na to 7tygodni mial jak to robiliByłyśmy u fizjo! Polecam super sprawa. Tylko jak on moim dzieckiem rzucał to głowa małazamykałam oczy. Podejrzewa u niej lekka asymetrie mamy przyjść tak za 1.5 tyg zobaczyć postępy. Jak ona sie Darła
szczepiwnie przy tym to pikuś. Wszystko tak drastycznie robil ze następnym razem starego wysle
![]()
super, że potrafi tak leżeć spokojnie ale leżaczek odpada proponuje wpis Link do: Bujaczek- jak rozpoznać… czy nie szkodzi? – mamafizjoterapeutaAkurat ja z tym problemu nie ma moj Jakub to tak spojojny jest ze szok potrafi na lezaczku przelezec 1-2godziny patrzac na bajki![]()
ja od pojechania na porodówkę nie włączałam tv, zrezygnowaliśmy też z Netflix, hbo bo po co płacićMy tez odwracamy od tv![]()
no właśnie dzisiaj zaczęłamOoo a dlugo probowaliscie? Wczesniej spalo z Wami w łóżku? Ja wlasnie tez planuje moja wygonic do lozeczka, ale odkladam to z dnia na dzien bo wiem ze to bedzie ciezki proces...![]()