reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
On jest na piersi z tego co pamiętam u Ciebie? Jeśli tak to szacun, że aż 9h! 🤭🙈
U mnie raz się zdarzylo, ze młoda spała 8.5h 😃 też na piersi jest.
Ale dzisiaj to jakaś tragedia, wcale spać w nocy nie chciała, za to teraz odsypia. Tylko ja nie do życia jestem, a na dzisiejszy dzień wielkie plany mamy 🙈

U mnie raz się zdarzylo, ze młoda spała 8.5h 😃 też na piersi jest.
Ale dzisiaj to jakaś tragedia, wcale spać w nocy nie chciała, za to teraz odsypia. Tylko ja nie do życia jestem, a na dzisiejszy dzień wielkie plany mamy 🙈
Mo to widzę że taka noc byla chyba 😒
Ja aż misia wzięłam do nas, bo jakbym miała co godzinę do niego latać, to bez sensu. Tak to cycka mu dałam i poszłam spać 😁

Moj gdzies 3 Maja bedzie mial 5.5kg no a szczepienie mamy 18maja😊moj dopiero w 62wszedl😂😂
To moja trochę w tyle została z wagą. W czwartek na szczepieniu było 4880 i 57.5cm
A te rozmiarowki są tak różne, że ja już mam dosyć. Jedne 62 to wielkie jak nie wiem co, a drugie 62 już ciężko założyć bo są akurat. 🙄

Mo to widzę że taka noc byla chyba 😒
Ja aż misia wzięłam do nas, bo jakbym miała co godzinę do niego latać, to bez sensu. Tak to cycka mu dałam i poszłam spać 😁
Też wzięłam do nas do łóżka, ale po godzinie marudzenia mi prosto do ucha, poszła znowu do siebie 🙈 i godzinę grzecznie patrzyła w karuzele 😂 po czym zesrojdolila się tak, że nawet prześcieradło było do zmiany 😅

To moja trochę w tyle została z wagą. W czwartek na szczepieniu było 4880 i 57.5cm
A te rozmiarowki są tak różne, że ja już mam dosyć. Jedne 62 to wielkie jak nie wiem co, a drugie 62 już ciężko założyć bo są akurat. 🙄
A ile ma tygodni?

Ja ogólnie kupuje większość ubranek w 51015, często są tam fajne promocje, no i przynajmniej wiem kiedy kupić większy rozmiar.

Też wzięłam do nas do łóżka, ale po godzinie marudzenia mi prosto do ucha, poszła znowu do siebie 🙈 i godzinę grzecznie patrzyła w karuzele 😂 po czym zesrojdolila się tak, że nawet prześcieradło było do zmiany 😅
No mój też nad ranek taka kupa, że nie dziwię się, że tak marudził 🤣 my jeszcze nigdy nie mieliśmy takiej wpadki, żeby coś mu na zewnątrz wyszło, a ja nie używam pampersów tylko pieluch wielorazowych. Mam chyba szczęście 🤭

reklama
Do góry