KasikP
Fanka BB :)
Ja tez mam teraz odstęp prawie 4 tygodnieczęsto masz wizyty, aż zazdroszcze, ja czekam od 6+3 do 10+2![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja tez mam teraz odstęp prawie 4 tygodnieczęsto masz wizyty, aż zazdroszcze, ja czekam od 6+3 do 10+2![]()
Ja pierwszą wizytę miałam 6+5dni a drugą po równo dwóch tygodniach i już ze wszystkimi badaniamiczęsto masz wizyty, aż zazdroszcze, ja czekam od 6+3 do 10+2![]()
mam bardzo podobnie..Ja pierwszą wizytę miałam 6+5dni a drugą po równo dwóch tygodniach i już ze wszystkimi badaniamiTeraz dopiero pójdę po badaniach genetycznych czyli dopiero po około miesiącu
Super!!! Trzymam mocno kciukiCześć dziewczyny. Ostatni okres 15 marzec. Kalkulator wskazuje termin 20 grudzień. Trzecia ciąża. Mam syna 16 lat i bliźnięta, chłopców 12 lat. Różnica ogromna, ale postanowiliśmy zaryzykować, może będzie dziewczynka. Jestem mamą w wieku 40 lat, choć lekarz mówi że biologicznie sporo mniej
.
Ja też place 200 zł... Poszły poszły w górę, no ale cóż zrobićDziewczyny a tak z ciekawości .. ile płacicie za wizyty ? U mnie 200 zł . Było 150 ale odkąd pandemia to ceny poszły w górę . Jedyny plus taki że partner może wejść
300zl w WarszawieDziewczyny a tak z ciekawości .. ile płacicie za wizyty ? U mnie 200 zł . Było 150 ale odkąd pandemia to ceny poszły w górę . Jedyny plus taki że partner może wejść