reklama
G
guest-1666585370
Gość
Ja to samo.. na kurczaka nie mogę patrzeć. Wchodzi mi jedynie w panierce gdy zabija ten smak. Haha. Ogólnie bardzo się cieszyłam że mam taką lekką ciążę i niestety wykrakałam bo od jakiś 3 dni dzień w dzień mdłości...Ja jutro mam wizytę o 14 godz i będzie 6+3 , tak bardzo bym chciała żeby był już zarodek i serduszkoi u siebie zauważyłam że nie mogę jeść w ogóle kurczaka ani nawet szynki z kurczaka bo mnie tak strasznie mdli ... Dobrze że mięso wieprzowe wchodzi dobrze
![]()
Dziękujętrzymam kciuki chyba mamy ten sam termin. Ja idę w sobotę.![]()

Ja nawet z panierką nie dam radyJa to samo.. na kurczaka nie mogę patrzeć. Wchodzi mi jedynie w panierce gdy zabija ten smak. Haha. Ogólnie bardzo się cieszyłam że mam taką lekką ciążę i niestety wykrakałam bo od jakiś 3 dni dzień w dzień mdłości...

Ja kurczaka bym jadła w każdej postaci, za to na wieprzowinę patrzeć nie mogę [emoji28] u mnie dziwne rzeczy z kawą, słabą kawę wypiję bez problemu, ale nie mogę zapachu fusów, dzisiaj ledwo dałam radę bez [emoji2961] umyć ekspres [emoji28]Ja nawet z panierką nie dam rady [emoji23] lekko nie ma ale warto [emoji3590] Ja jak dziś zabrałam się za naczynia to mało pawia nie puściłam [emoji2957] Tak mi tam śmierdziało ale jakoś dałam radę [emoji23]
Dariuszka90
Fanka BB :)
Ja posmarowałam całe ciało oliwka Johnson & Johnson...tragedia. Wysypka na całym ciele i zwędzi jakbym miała świerzba jakiegośA smarujesz czymś brzuch? Chodzi mi o jakieś balsamy lub kremy do ciała? Bo w sumie to niewiem czy można czymś smarować.
W ramiona i uda narazie nie chce próbować bo się boję.

W takim razie powodzenia i trzymam mocno kciukiJa również mam wizytę jutro na 8 i też będę 6+3

W takim razie powodzenia i trzymam mocno kciukiJa również mam wizytę jutro na 8 i też będę 6+3

Mnie znów totalnie odrzuciło od kawyJa kurczaka bym jadła w każdej postaci, za to na wieprzowinę patrzeć nie mogę [emoji28] u mnie dziwne rzeczy z kawą, słabą kawę wypiję bez problemu, ale nie mogę zapachu fusów, dzisiaj ledwo dałam radę bez [emoji2961] umyć ekspres [emoji28]

reklama
Podziel się: