Paradoksalna
Fanka BB :)
A z kalendarza który tydzien Ci wychodził?I ja juz po wizycieniepotrzebnie się martwiłam, wszystko okej. Według usg 6+5. Nawet serduszko juz widzialam ❤❤ następna wizyta 17
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z kalendarza który tydzien Ci wychodził?I ja juz po wizycieniepotrzebnie się martwiłam, wszystko okej. Według usg 6+5. Nawet serduszko juz widzialam ❤❤ następna wizyta 17
![]()
Ja już pi wizycie . Ale niestety nie jest dobrzeChyba się z wami pozegnam
. Nadal nie widać serduszka . Według pomiarów usg 6t3d . Według miesiączki 10t. Mam isć za tydzień na wizyte i jak nadal nic.nie będzie to do szpitala. Mimo że ta ciąża nie planowana to bardzo mi smutno
Malutka obsuwa bo tylko 1 dzienA z kalendarza który tydzien Ci wychodził?gratulacje za serduszko <3 ja jeszcze chwila, w piątek o 10.15 mam nadzieje, ze tez zobacze serduszko
![]()
Dokładnie wiem co czujesz. Nie mamy wplywu na takie sytuacje i to jest chyba najgorsze. Trzymaj się!Ja już pi wizycie . Ale niestety nie jest dobrzeChyba się z wami pozegnam
. Nadal nie widać serduszka . Według pomiarów usg 6t3d . Według miesiączki 10t. Mam isć za tydzień na wizyte i jak nadal nic.nie będzie to do szpitala. Mimo że ta ciąża nie planowana to bardzo mi smutno
U mnie pappa 170 , usg 350.Ile u was prenatalne? U mnie pappa 100 i usg 300
Witaj, to podobnie jak jaDzień dobry wszystkim, chciałabym dołączyć do Waszego wątku, jako że termin wyliczam sobie na grudzień ... Nie chciałam spieszyć się z wizytą u gina, jutro dopiero idę potwierdzić ciążę. Od 2 tygodni mam uporczywe mdłości i poranne wymioty, serio mam tego dość czasami :/ Poza mężem nikt jeszcze nie wie.
Cudnie! mam nadzieje, ze to 6+3 wystarczy na serduszko, oby nie było dużej obsuwy, ale no może być max 1-2 dni z moich wyliczeń, od mniej wiecej owu do okresu ( dwa tygodnie) mieliśmy przerwę w przytulankach (przejedzenie seksem xD)Malutka obsuwa bo tylko 1 dzienz aplikacji 6+6
![]()
Ja już pi wizycie . Ale niestety nie jest dobrze [emoji20] Chyba się z wami pozegnam [emoji20]. Nadal nie widać serduszka . Według pomiarów usg 6t3d . Według miesiączki 10t. Mam isć za tydzień na wizyte i jak nadal nic.nie będzie to do szpitala. Mimo że ta ciąża nie planowana to bardzo mi smutno