reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
nooo, wiem, powinnam
ale grabienie mi wiecej trudu sprawialo - zadyszki dostawalam

ale bede grzeczna, obiecuje

Magdziarko,a gdzie tą koszulke znalazłaś,ja też taką chce:-D
Tutaj Koszulka Mama Izis ci??ow? - z kolekcji Alles

i może będzie tutaj nie przeszukałam wszystkich stron Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Też zastanawiam się nad kupnem i to juz teraz na brzuszek bo ma taki kształ ....a potem posłuzy przez czas karmienia i myslę, że dłużej..zwiawna na lato i seksowna. Za zwykłą trzeba z 50 zł wyda a tu dwa razy no prawie trzy więcej ale jaki komfort

Moja mała dzisiaj rano jeszcze rozpaczała bo w gardle też jej wyszła ta ospa ale parze jej szałwie i kaze płukać gardło i już jest lepiej ale okropnie ją wysypało,prawie całe ciałko i do tego miała dwa dni wysoką gorączke,dzisiaj minęła. Ciało ją swędzi i nie lubi kiedy jej nakładam ten puder:no: ale mam nadzieje,że będzie coraz lepiej..

Jeśli chodzi o zachcianki to ja pochłaniam słodkie:szok: wprost nie mogę się opanować:no: muszę przystopować...

Ale popatrzcie ta firma ma dużo fajnych rzeczy. Nazywa się Alles "Alles" P.P.H.U. Alicja Wojciechowska
314137246

reklama
Agusia ja tez we wszystkim chcę być uczciwa i zawsze wychodze natym jak zabłocki na mydle, teraz powiedziałam sobie że inni sie mnie nie żałuja to dlaczego ja mam się ich żałować i będę twarda :tak:

Milka uważaj z tymi pracami dzidzia teraz najważniejsza a Tobie przydałby sie weekend w spa na odrelaksowanie niech faceci się zajmą tą budową. Pomyśl tez o sobie:tak:Wiem, że łatwo mówić komuś kto nie ma tyle na głowie ale zdrowie jest jedno:tak:

Do góry