reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Nenius w niedziele poplynelismy na wyspe Aegine, niedaleko nas. Uprawiaja tam pistacje i duzo ich sobie przytargalismy do domu,pycha :tak:

A w poniedzialek bylo tu swieto - czysty poniedzialek. Jedlismy pyszne jedzonko,puszczalismy latawce na plazy. :-)
Ojacie! Pistacje:-p. Latawce, plaza no sielanka poprostu. Ja gdybym teraz pojechala nad morze pewnie by mi glowe urwalo, tak wieje.

Moniś Kochana dziekuję za smska! No więc wizyta trwała chyba z 5 minutek. Nie mialam USG (nawet w tym pokoju nie było…szpital) Powiedziala mi że na 99 % to ciąza i kazala przyjśc za 2 tygodnie (umowilam sie z nia prywatnie) Bo to bedzie 8 tydzien – to wtedy bedziemy miec pewnośc… Pogratulaowała-kazała jeśc folik i tyle! Na a póki nie mam 100% pewnosci nie mogę przesłać zarazków...

Majeczko nie bedzie fluidkow:-(. Ale za to, za dwa tygodnie jak nam zasuniesz fluidami...:-).

Dorotka, Monik piekne nowe suwaczki widze.

Odebralam dzis przesylke z termometrem i testami, bede zdawac w najblizszych dniach. Obym tylko znowu nie oblala:-). Zaczynam mierzyc tempke od jutra, @ sie konczy w sam raz zaczne. Jestem pelna zapalu, mam nadzieje ze go nie strace np w sobote albo niedziele rano:tak:.

reklama
Majeczkooo za dwa tygodnie wsio bedzie jasne caly czas trzymamy kciukole! witam tak wogole wszystkie nowe staraczki:)

No to ja tylko skrobne że żyje...cały dzień spedziłam we wrocławiu...i mowiac delikatnie nogi mi w dupsko wchodza...koleżanka mnie wyciagneła na zakupy a ja w sumie nic nie potrzebowałam...no ale oczywiscie kupiłam sobie buty...przy mojej wybredności to i tak cud że cos mi sie spodobało...potwierdziło sie tylko moje zdanie apropos wrocławia...nie lubie tego miasta...i długo znowu tam nie zawitam...a teraz czekam aż małż wroci z pracy i do dzieła :-) pomecze go troszke...ale chyba bede musiała wyprosic jakiś masaż stóp bo bolą jak diabli...

buźka i do jutra...

Loretko nie ma problemu moze i cale forum przyjechac:-);-):tak::-Dale by milo bylo
Nenius a co do lotow samolatami,i faktu o ktorym piszesz ,ze to dzieci boja sie latac to jest calkowicie odwrotnie .Bardzo duzo razy lecialam z mamami z malymi dziecmi,i to mamy robily wiecej zamieszania wokol siebie oczywiscie zakrywajac sie dzieckiem .A dzieci zazwyczaj sa wniebowziete i zachwycone bo to super przezycie a poztym dzieciaczki nie maja zielonego pojecia co to znaczy leciec samolotem,tyle tysiecy kilometrow na ziemia,a dorosli tak i to oni panikuja a nie dzieci:tak:.Bo to my dorosli mamy zaraz czarne mysli jak przebiegnie lot ,czy beda turbulencje lub burza.:szok:
A dzieci sa kompletnie wyluzowane:tak:

Dobrej nocki kobitki Wam zycze i do jutra pa pa buzka

Adiva przykro mi, ze nie lubisz mojego ukochango wrocławia, jestem rodowita wroclawianka i strasznie kocham moje zakorokowane miasto :-D , moze dlatego, bo nie musze nigdzie stac w korkach, do pracy 15 min i jestem :) mam nadzieje, ze nastepnym razem milej bedziesz wspominac pobyt we wro. Pozdrawiam i zycze milusiej (i owocnej) nocy ... :-)

No widzisz Alicja....ja poprostu nie nadaje na tych samych falach :-) Nie lubie dużych miast ani małych miasteczek...Opole jest gdzieś pomiedzy i chyba własnie dlatego lubie swoje miasto...Ale za to ludzie z Wrocławia których znam to rewelacyjne osóbki ;-)

Nie pisałam przez kilka dni... Maiłam sporo zajęć i niestety nienajlepiej się czuję... Dzisiaj po 17 mam wizytę u mojego lekarza (matrwię się...). Jak wrócę to napiszę co mi powiedział. Trzymajcie kciuki.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Ja już zmykam do pracy...

reklama
witajcie !!
Ja tylko na chwilke weszlam przed praca ale poczytam Was jak wroce do domku:tak:
dzis mam jakis dziwny humor zreszta wczoraj tez ..ale moze mi przejdzie:-):-)
Loretko dziekuje za wsparcie, mysle ze to nic powaznego ale przy okazji zrobie tez wszystkie badankakrwi i na hormony... zobaczymy co gin powie!
A byłas juz w Chorwacji?? Jakie miasto polecasz? bo moze w tym roku wybierzemy sie z mezem.. tylko raczej nie autkiem bo to daleko ..chociaz maz mowi ze da rade:tak:
Majeczko to ja dalej trzymam kciuki!! nastepnym razem to zobaczysz juz duza dzidzie:-)
Migotko mierz Kochana mierz i oczwiscie zycze powodzenia !! napisz gdzie taki term. kupilas? gdzies przez interet? podaj namiary:tak:
Adiva powodzenia w starankach:-) i jak masaż??;-)
edzka-it hehe to ja tez bo ja pizze uwielbiam mniam mniam ...
Ewelinko trzymam mocno kciuki!! Będzie na pewno dobrze i nic sie nie martw!!
teraz musisz myslec tylko o fasolce!! Powodzenia w pracy!!

Do góry