reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry
my dopiero wstaliśmy mały przespał cała noc bez żadnej pobudki a potem jeszcze półtorej godiny sie przytulalismy w łóżku i sniadanko całr zjadł chybabył głodny;-)
ateraz zaczyna ziewać wiec chyba z powrotem spac pójdzie

reklama
Dzień dobry kochaniutkie! Moje dzieci dziś ofisiały. Wstali mi o 6 myślałam że im coś zrobię:baffled: Niecierpię tak rano wstawac:no: No ale jesteśmy już gotowi do wyjścia. Madzia zjadła śniadanko, Adrian oczywiście wzgardził:dry: Stwierdziłam że mu nie dam nic do jedzenia, chyba że sam poprosi. Wkurza mnie już to że jak tylko dostanie jedzenie to od razu stwierdza że nie jest głodny:wściekła/y: U nas dziś nie fajnie, pada deszcz, wieje wiatr:hmm: No jeszcze pół godzinki i mykamy.Do póżniej :-)

Woda jest.Pan stwierdził,że pukał:confused::confused:A moja sunia nie szczekała:confused:No ciekawe:baffled:Ale wykorzystałam ten czas na ubranie młodego:-)
Marta nie martw się ja mam zawsze ajkiś soka lbo przegotowana wode, Lolo by z pragnienia nie padł ale mój obida i pranie:dry::dry:

Dzień dobry!

Melduję się :tak:

Podczytuję co u Was ale jakoś tak weny do pisania brak :zawstydzona/y: zresztą Jędrek mi się w niedzielę pochorował, dostał goraczki w poniedziałek doszły ekscesy żołądkowe. Same rozumiecie..... Podobno jelitówka :baffled: całe szczęście, że wczoraj już było ok.

Wszyskie foty cudne. Dzieciaczki rosną.

Bodzinka ta fota gdzie Karolek taki malutki śpi na brzuszku w jednej skarpetce...... od razu do wycałowania, ale słodziak :tak:

anaconda śmigajcie do lekarza, żeby Majce te gluty oskrzeli nie zawaliły :baffled:

Nie wiem co komu pisać, bo dziergacie niemiłosiernie dużo :tak:

Miłego dzionka wszystkim życzę.

reklama
cześć dziewczątka
u mnie padał grad wczoraj wieczorem i deszcz. Pewnie dlatego głowa mnie tak bolała.Teraz wieje silny wiatr i pada deszcz, ogólnie jest bleee.
Sikoreczko - a jak się robi masę solną i co potem się robi z figurkami żeby były twarde? Chciałabym z Jaśminką to spróbować

Dziewczyny, musimy zrobić zrzutkę, może nazbieramy :
Walec dziobak Dynapac CA302PD (320407821) - motoAllegro
Nieee, noooo walec I klasa!!!:-)

Bo on pierwsze kroki stawiał jak miał równo 9 miesięcy:-):-):-)Jak miał 10 to juz latał na całego:-)Po mojej mamie.Legenda rodzinna głosi,że ona nie siedziała ale chodziła....
Bodzia kurcze aż się wierzyć nie chce, ale widzę że mój już też stanie opanował do perfekcji i już patrzy co się stanie jak nóżkę przesunie :tak:

MOj jest do tylu przez chorobe i rehabilitacje...
Siedziec zaczal jak mial 7 miesiecy...

Raczkowac 10... no i chodzi za raczke od czasu jak ma roczek...

Ale sam sie wciaz boi i chwieje :-/
Cara nic się nie martw. Zacznie chodzić i wtedy zatęsknisz za jego chwiejnymi kroczkami. Daj mu dużo ciepła a przedewszystkim bezpieczeńwa i zobaczysz zacznie sam wędrować bez strachu. Głowa do góry :tak:

Nie no szlag, wode zakręcili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mieszkanie remontuja i łaskawi nawet nie są przejść się po mieszkamncach i powiedzieć,że wode zakręcą.Niech ja tych robotników w swoje łapy dorwe:angry::angry::angry::angry:
Powinnie rozwiesić kartki albo zapukać. Jakbyś pranie miała wstawione to mogłaby polecieć później syfiasta brudna woda.... No cóż są ludzie i....

Kawkę właśnie wypiłam, zaraz włączę Jaśmince bajeczkę na komputerze i pójdę się umyć. Zajrzę do was za godzinkę.
Buziaczki z samego ranka
do potem

Do góry