reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jasminka,przepisik na masę solną:
2 szl mąki
1 szk soli
1 szk wody
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka olej
można dodać barwnik spożywczy po wymieszaniu wszystkich składników.Wszystko razem zagnieść.Gotowe figurki zostawić do wyschnięcia w cieple lub na słońcu,pomalować farbami i polakierować.

Cara nic się nie martw. Zacznie chodzić i wtedy zatęsknisz za jego chwiejnymi kroczkami. Daj mu dużo ciepła a przedewszystkim bezpieczeńwa i zobaczysz zacznie sam wędrować bez strachu. Głowa do góry :tak:

[

Widzisz, u nas w domu wszyscy go pilnuja... Juz ponad miesiac temu biegał sam... No i zostal jednego dnia z moja babcia i mu sie odmienielo... Jak mial sam zrobic ze 2 kroczki to ryk :-/...
Podjerzewam ze jej sie wywalił i sie uderzyl..

Mlody znowu s[al cala noc... Ja nie ;-/... ale mnie mulilo no strasznie... Teraz kui juz od 7...
I wlasnie przepolowil mi tubke bobodent'u :-/... zdolny nie ma co...

Dzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y:, piszecie w takim tempie:szok:

Anaconda, pędź do lekarza, co Cię będzie tu jakieś choróbsko rozkładać? ;-)
Bodzinka, może u Ciebie z tą wodą te same majstry co u mnie z wanną:confused::confused::blink: Dzień dziecka sobie zrobicie z Lolem najwyżej a na obiad do Babci :-)
Anula, no to ładną i spokojna miałaś nockę a jaki przyjemny poranek:tak::happy2:
Marta, świetne fotki, Olo - dętka na kanapie:-p:-D. Przesłodkie:tak: No nareszcie koffana Tobie się nie chce:-D:-D
Sewa - tulaski dla Malucha, zdróweczka życzenia. No i uśmiechnij się troszkę...;-)
Iwonka- Wam też zdrowia i buziaczki przesyłam:tak::tak::-)

Nawet nie próbuję czegokolwiek nadrabiać:no::no: dzisiaj powrót do rzeczywistości po dniu totalnej rozpusty :-:)zawstydzona/y:. Nie ma lekko, łazienka czeka na szorowanie...Pogoda jakas taka nie wyraźna wieja strasznie ale temperaturka wysoka. Zobaczymy co ze spacerem:confused:. Moje spiochy jeszcze chrapią:tak:. Mam w łóżku odwróconych:-D:-Djedno na jednym skraju, drugie na drugim i dupki tylko złączone pleckami:-D:-D.

reklama
Do góry