reklama
E
Ewcia81
Gość
chyab na to liczył,,hehe3majcie mnie!!
Wyslalam M zyczenia urodzinowe, a ten pretensje ze oziebla jestem i mam go gdzies...
NO kurfa co ja mialam slodki wierszyk z neta mu wyslac czy jak?!
Nie dosc ze czlowiek pamieta, to jeszcze pretensje!!!![]()
Wszystkiego naj naj dla M od nas....
Sewa dzieki
Marta1981
Rodzyneczka
Zmykam,bo ja jeszcze w szlafroku siedzę,łóżka nie pościelone i nastawiłam czjanki na habatkę z prądem i deserek i zupkę odgrzewam Julowi.
Co do jego niejedzenia to już lepiej a Bebilon Pepti zasmakował mu;-).
Co do jego niejedzenia to już lepiej a Bebilon Pepti zasmakował mu;-).
Ja zaraz zmykam do Biedrony po skłądniki8 na Sewy zapiekanke z tuńczykiem:-)Na pierwsze mam wczorajszą pomidorową z kluseczkami kładzionymi
Halny podobno wieje...To bym wiedziała czemu się jak dętka czuje...

E
Ewcia81
Gość
a ja przecyztalam pomidorowa z kradizonymi kluskami???Ja zaraz zmykam do Biedrony po skłądniki8 na Sewy zapiekanke z tuńczykiem:-)Na pierwsze mam wczorajszą pomidorową z kluseczkami kładzionymiHalny podobno wieje...To bym wiedziała czemu się jak dętka czuje...

miłych zakupkóww
Hejka.:-)
A ja dalej nie mam ciepłej wody.
A głowie to mam dredy.
Już grzeje wodę na gazie. Och jak ja nie lubie tak się myć.

Dużo zdrówka dla Jędrusia.
I zapomniałam co miałam jeszcze pisać.
Ale to dlatego, że za dużo było i ja czytałam z doskoku, bo co chwilę musiałam iść do Grzesia, bo marudzi. Chyba muszę go uśpić.
A ja dalej nie mam ciepłej wody.

Witaj Sewa.:-) Stęskniłyśmy się za Tobą.Dzień dobry!
Melduję się
Podczytuję co u Was ale jakoś tak weny do pisania brakzresztą Jędrek mi się w niedzielę pochorował, dostał goraczki w poniedziałek doszły ekscesy żołądkowe. Same rozumiecie..... Podobno jelitówka
całe szczęście, że wczoraj już było ok.

Dużo zdrówka dla Jędrusia.
I zapomniałam co miałam jeszcze pisać.

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Uciekaj do lekarza szybciutkoA ja wcale nie mogę mówić, Maja się na mnie patrzy jak na jakiegoś wariata![]()

Bodzia co ty gadasz - jak to się nie nadajesz mam cię op**Ja się nie nadaje na matke:--
-(Za nerwowa jestem:-
-
-(
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....

Widzisz wiedziałam,że o czymś zapomniałamNie chcę Ci jeszcze dokładać ale czy rozmawiałaś z swoim M???

Sikoreczka super fotki

Inna twoja mała wygląda jak aniołek,a ty mówisz,że niegrzeczna,aż trudno uwierzyć

Dzięki za zyczenia zdrowia - przydadzą się

reklama
E
Ewcia81
Gość
asiulinka dredy masz,,no kurcze,,dlugo je masz,,ja kiedys chcialm miec,,ale m wybyl mi to szybkoz glowyy

Podziel się: