reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witaj Sewa.:-) Stęskniłyśmy się za Tobą.:tak:
Dużo zdrówka dla Jędrusia.

Jak to miło, że ktoś o mnie jeszcze pamięta i nawet tęski. Kochana jesteś :tak: Dzięki za życzonka zdrówka, mam nadzieję, że choroba poszła precz i już będzie lepiej.

Co prawda mały nie ma apetytu, ale po takiej chorbie to chyba normalne :baffled:

Bodzinka cieszę się, że moja zapiekanka Ci smakuje. Ja też ją uwilbiam. Jak będę miała polot to wkleję przepis na jeszcze jedną, podobną, ale trochę inną. Też pyszna.

Jestem jestem ;-):tak:
zniknęłam na parę dni, bo mamy mały sajgon w domu - robimy częściowy remont. Synek będzie miał wreszcie swój pokój :)

Jej tutaj o to tylko pozazdroscic maluchowi :-)... moj u nas w pokoju ma tylko lozeczko :(... nic wiecej nie idzie wstawic... Nie ma nawet gdzie sie rozlozyc z zabawkami... :(...

Jestem jestem ;-):tak:
zniknęłam na parę dni, bo mamy mały sajgon w domu - robimy częściowy remont. Synek będzie miał wreszcie swój pokój :)
No fajnie Leika :tak::-). My się powolutku rozglądamy za większym mieszkankiem albo domkiem:szok::confused::confused:. Bo jak ma się za jakiś czas pojawić Emilka to przestrzeni nam braknie :tak: Boshe ceny nieruchomości i działek w tej Łodzi powariowały noramalnie :angry::angry:

Ewcia, szybciorem dzwoń do męża i mu podziękuj że wybił Ci z głowy pomysł zrobienia dredów :tak:. Ja miałam i to 2 razy i teraz żałuję okropnie. Bo kiedyś miałam ładne i gęste włosy a teraz :baffled: - siano nie włosy i do tego podniszczone, no i ponad połowę mniej :-(. A tak wyglądałam :

Naprawdę nic fajnego, no chyba że masz czas i cierpliwość codziennie to dokręcać (a uwierz, że trzeba na to duuużo czasu), no i lubisz mieć mały syfek na głowie, bo jakby nie patrzeć - dokładnie głowy nigdy nie wymyjesz. Ja miałam aż skórę na głowie odparzoną :no:

Ja ide ogarnac mieskznako,,,wiecie kurze odkurzyc prnaie itp,,hehe
Ide najpierw powalczyc z odkurzaczem,bo znowu mi nie dizala,,znow kabelki drutami mus znitowac lao skrecic,,ahc ja to sie mam...

Dziewczyny, żeby juz nie było wątpliwości co do mojej łobuziary :

Nie dajcie się nabrać na jej słodki wygląd na niektórych fotkach :-D

reklama
U mnie nikomu sie nie chce 2 dan na obiad robic ;)
Mnie się też nie che.Robie z musu.M obiad je k.16 a do tego czasu Potworek by z głodu padł, więc robie szybką zupe na dwa dni:-)Pozatym Lolo woli zupe, drugim daniem się nie naje, chyba,że jest makaron:-D:-D
Wróciłam.Słoneczko świeci ale wietrzysko takie,że mało głowy nie urwioe, więc bardzo nieprzyjemnie na dworze.Młody padł:sorry2:

Do góry