Paradoksalna
Fanka BB :)
Czy,i nie bez przerwy, po południu jest okooot, to mnie właśnie wieczorem, w nocy i rano, po południu jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy,i nie bez przerwy, po południu jest okooot, to mnie właśnie wieczorem, w nocy i rano, po południu jest ok
Jeśli cię to pocieszy to ja od początku ciąży nie mam prawie żadnych objawów prócz powiększonych piersi i lekko czasami bolą i bardzo rzadko mdli mnie ale po parę sekund i to tylko jak już jestem mega głodnaDziewczyny, a czy Wy macie objawy non stop? O ja z objawów to mam tylko lekko dołącz piersi, a i to nie cały czas. Raz bolą i wydają się takie pełne, a raz nie bolą w ogóle. Martwi mnie to.
Mam podobno, bolą mnie piersi i czasem mdli jak jestem głodna, a poza tym nic, no czasem potrzebuje pospać w ciągu dniaJeśli cię to pocieszy to ja od początku ciąży nie mam prawie żadnych objawów prócz powiększonych piersi i lekko czasami bolą i bardzo rzadko mdli mnie ale po parę sekund i to tylko jak już jestem mega głodna![]()
Możesz brać nospe w ciąży tobez, niby bardzo lekko i gdy się czymś zajmę to nie czuje, ale boli jednak
Ona mi tez nie puszcza tętna, tylko robi pomiar wedle usg i tam przez jakiś czas się liczy tętnoDzień dobry miłej niedzieliu nas dziś ma być 21 stopni no szał
chodzą za mną lody wiec popołudniu się skuszę mąż ma dziś szczepienie na COVID zobaczymy czy szczepionki dotarły. Położna przyniosła mi córcię kilka minut i cc położyła koło lewego policzka i kazał odwrócić do niej głowę tak się poznałyśmy pamietam jak w sekundzie się uspokoiła jak mnie poczuła super wspomnienia
Moja ginekolog nie sprawdza tętna na tym etapie pokazała mi 21.04 tylko maleńkie serduszko które biło i tyle teraz wizyta 19.05. A nie sprawdza ponieważ mówi ze na tym etapie to duże obciążenie dla maluszka jednak fale elektromagnetyczne które przewodzą są niebezpieczne i dopiero zawsze po prenatalnych zaczyna puszczać mi tętno. Trzymam kciuki napewno będzie dobrzeFasolki są bardzo silne
![]()
Ja mam już 9’tydzienCześć ja sprawdziłam moje USG dokładnie 6 tydzień i jeden dzień tak ja u ciebie i moje maleństwo ma 0,50 milionów i moja doktor powiedziała że jest dokładnie takie jak powinno więc czym się marwiszno chyba że czegoś nie doczytałam
Niestety doświadczenie. Ja w poprzedniej ciąży miałam mierzone -98 za wolno. Tydzień później n IP - zarodek nie urósł i babka, która mnie badała tylko spojrzała na USG i też mówi że 90 uderzeń, tydzień później już było po wszystkimMam wizytę na poniedziałek. Z drugiej strony zastanawiam się, skąd on wiedział, ze serce wolno bije, skoro nawet nie zmierzył tętna... bo mu się po prostu nie chciało. Ja rozumiem, ze się spieszył i wgl, ale może bije wolno ale trochę wolniej niż norma, a nie ze zupełnie wolno.
a skąd to wiadomo?Ja właśnie tez miałam owulacje z prawego jajnika.
Od głowy do pupy się mierzy. Tu wygląda na dobrze zmierzone choć ja się nie znam aż tak.Czy według Was to jest poprawnie zmierzony zarodek ?? Moja Pani doktor mierzy od początku do końca a tu mam wrażenie, ze jest źle zmierzony.
Ginekolog mówia skąd to wiadomo