No u mnie 3 dniowy....no wiem że za wcześnie...ale naczytałam się... że u niektórych dziewczyn już pokazuje.... A ja jeszcze mam nadzieję że bliźnięta będą...bo podano mi 2 zarodeczki....a podobno jak dwa zostaną że mną...to hgc będzie x podwójną siłą rosnąć)))A ilu dniowy zarodek? Bo jak 5 dniowy to możesz coś wyjdzie choć nie jest to pewne Ale jak 3 dniowy to za wcześnie na test Trzymam kciuki za udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110]

bardzo bardzo sie stresuje,  jakoś mnie dziś dopadło. No boje  sie, ze coś moze byc nie tak...
 bardzo bardzo sie stresuje,  jakoś mnie dziś dopadło. No boje  sie, ze coś moze byc nie tak... Dzięki )))
 Dzięki ))) 

jeszcze będzie pięknie …. Zobaczysz…
 jeszcze będzie pięknie …. Zobaczysz… 

to ze będziesz się teraz kochana stresować nic nie zmieni , co najwyżej siwe włosy Ci wyjdą
 to ze będziesz się teraz kochana stresować nic nie zmieni , co najwyżej siwe włosy Ci wyjdą   . Jeśli dobrze pamietam to jutro jest twój 5 dzień ? Z tego co wcześniej czytałam to dziewczyny pisały ze po tym dniu dzwonią. Czekanie jest najgorsze i wiem ze łatwo się się mówi …  trzymam kciuki za piekne informacje od Ciebie
. Jeśli dobrze pamietam to jutro jest twój 5 dzień ? Z tego co wcześniej czytałam to dziewczyny pisały ze po tym dniu dzwonią. Czekanie jest najgorsze i wiem ze łatwo się się mówi …  trzymam kciuki za piekne informacje od Ciebie  A jak tam brzuszek dalej boli i spuchnięty ?
 A jak tam brzuszek dalej boli i spuchnięty ?