reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Wciagnelo mnie ;)

reklama
Witam Kobitki :-D

Zaraz zmykam do fryzjera a potem do ortopedy z małą więc trzymajcie kciuki żeby już z bioderkami było wszystko w porządku :confused:
Pogoda dziś fatalna, trochę deszczyk pokapywał do tego ten chłodny wiatr brr... ale na spacerek i tak wyszłyśmy :blink:
Mnie chyba łapie jakieś chorubsko bo głowa mnie boli i złapałam katarek :no2: a w moim przypadku (karmię piersią)to chyba nic nie wolno brać na przeziębienie :huh: :baffled:

Cara śliczne zdjęcia :tak: masz uroczego synka :-D

Cara Adaś jest prześliczny:-):-):-)Tylko co całować:-D:-DOj będzie miał wzięcie;-)No i fajne fotki.
Lolo się bawi sorterem kształtów, klocki go nie interesują, próbował przed chwilką w otwotek na trójkąt wepchnąc heilkopter:-D:-D:-D
Ewcia jak Matuś????
Aluśka herbatke z miodem i cytrynką, maśc rozgrzewająca, mleko z miodem.

Ja się nie nadaje na matke:-:)-:)-(Za nerwowa jestem:-:)-:)-(
Iwona zdrówka wszystkim biedaku....
Bodzinka dokladnie jakbym samą siebie słyszała:dry: :confused: Bodzia nie ma dla Karolka lepszej mamy od Ciebie;-)

Co do spania dzieci. Jędrek ma prawie trzy lata i ..... przychodzi godz. 20:00, a on mówi, że idzie spać. Kąpiel i ok. 20:30 już śpi :tak: tak jest nauczony i mam nadzieję, że tak mu już zostanie na długo :tak:
sewa ładnie wychowałaś synka tylko pogratulować :-);-)

3majcie mnie!!
Wyslalam M zyczenia urodzinowe, a ten pretensje ze oziebla jestem i mam go gdzies...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

NO kurfa co ja mialam slodki wierszyk z neta mu wyslac czy jak?! :angry::angry::angry:

Nie dosc ze czlowiek pamieta, to jeszcze pretensje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cara a on o Twoich urodzinach pamiętał ? ....takiemu to pewnie nigdy nie dogoda...:baffled:
inna_22fajnie wyglądałaś z tymi dredami:tak:

Na wspominki mi się zebrało...
Bodzinka jestem pod wrażeniem :tak:super wspominki:-)
Aluśka herbatke z miodem i cytrynką, maśc rozgrzewająca, mleko z miodem.
....a można bez miodu bo ja go strasznie nie lubię i mam odruch wymiotny na sam jego zapach...:baffled:

za Wami nadgonić nie możliwe prawie.
miałam wizytę teścia i strasznie mi skoczyło ciśnienie więc kawe odpuściłam.
Mały ma istanio fochy przyjedzeniu i obiad jemy od 30min do 1h wykorzystuj ę każd ą chwilę kiedy mały się na czymś skupi a ten polazł za nami i mi dziecko rozprasza w efekcie obiad jedliśmy przeszło godzine ale w końcu go wyprosiłam.
Cara mały jest świetny fotki też
Bodzia jesteś świetną mamą i strasznie zazdroszczę Ci zdjęć z usg ja nie mam :-:)-(
Anaconda trzymaj się i zdrówka dla Was obu
Marta dzięki za racuchy obiad z głowy;-)

reklama
Bodzia Matus juz dobrze,zjadł mi cąły obiad,czyli już buzia go nie boli,ale krostki ma,,,ale wazne z enie boli aone schodz apwooli,,

no my po obiadku,teraz kawucha chyba,,ktos preferujeeeeeeee

Do góry