reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja się nie nadaje na matke:-:)-:)-(Za nerwowa jestem:-:)-:)-(
/quote]
Coś ty Bodzinka, dzieci tez nie aniołki i swoje za uszami mają :tak::tak:. Matka w pełni cierpliwa i nie dająca się wyprowadzić z równowagi ma zszargane nerwy:tak:Bo jej się kumuluje wszystko w srodku. Ty wiesz jak mnie szlag jasny czasem trafia, przy 5 miesięcznym łobuzie:confused::confused::confused: A co będzie potem...:baffled:Jesteś najlepszą mamą dla Lola ;-):-):-)

Dzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y:, piszecie w takim tempie:szok:

Nie chcę Ci jeszcze dokładać ale czy rozmawiałaś z swoim M???

jak tak Was czytam to myślę że moje dziecko jest wspaniałe o 19kąpanie potem kacha łóżeczko krokodyl i lulu o wpół do ósmej najpóźniej o ósmej śpi i to sam bez przytulania głaskania i ziuziania poprostu ideał
No więc - moja też jak miała 7 mieisecy to spała od 19:30, sama zasypiała w łóżeczku i spała bez jednej pobudki do 7 rano. A jak zaczęła wstawać i później chodzić to się zaczęło :sorry2:. Oczywiście - nie życzę Ci tego. Bo może akurat u Ciebie już tak zostanie z tym spaniem :tak:;-)

Ja też już dobrej nocki życzę:-) Uzupełniłam blogaski, troszkę w zdjęciach pobuszowałam więc można dołóżeczka ruszyc:tak: Qrcze Madzia się tak rzuca że przed chwilką glebówe zaliczyła:baffled: Ciekawe co jej się dzieje:confused:
21344613098.jpg

a tak moje chłopaki macza oglądali:-D
22360113098.jpg
Super fotki, zwłaszcza to jak faceci mecz oglądają :-D

Witam z rana
Tak mi gardło zawaliło,że wogóle nie mogę mówić, do tego Majce cieknie z nosa, chyba jutro pójdziemy do lekarza
Może jednak lepiej pójść dzisiaj :confused:

Wczorajszy śpiący królewicz Olo,w dzień nie spał i ok.19-tej zmogło go:tak::-D Zobacz załącznik 70145 Zobacz załącznik 70146
Super foty, Olo-dętka nie do podrobienia :-D

Dzień dobry.
U nas choroby ciąg dalszy.Cały czas źle się czuję i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła, ale się nie da, bo dzieci też chore i marudne szczególnie Kuba:-(
Niestety nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y:, piszecie w takim tempie:szok:
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak:

Ja się nie nadaje na matke:-:)-:)-(Za nerwowa jestem:-:)-:)-(
Bodzia, mam dla Ciebie propozycję - przyjedź kiedyś do mnie to zobaczysz co to znaczy być nerwową :sorry2:. I porównasz która z nas się nie nadaja na matkę. ;-)

Kurczę, pogoda jakaś dziwna u nas, najpierw się chmurzyło, teraz świeci słońce, ale już widać nadciągające okropne, ciemne chmury, więc pewnie będzie padać.:baffled:I jak ja mam z tym moim Potworem wyjść z domu :confused:

Dzien dobry..
My wstalismy po 8,a w sumie to sie o tej obudzilismy,a niedanwow stalismy,teraz kawa sie parzy is anidnako robi,musz emałemu zrobić makaronik na słodko,bo on miekki i moze zje,,bo zadnej bułki cy cos nie moze,bo go boli:baffled:

U mnie pogoda sie zepsula,,leje od rana i tak ma juz byc do konca tygodnia,,chyba wiosna uciekla,,hmmm

Dzien Dobry.
Ewcia pochwal się scrapkami i rzuć pare stronek plissss:happy2::happy2::happy2:
Leika, Vici, Sewa odwzwijcie się!!!!!!!!!!!!!!!!
rzuciłam stronkiz dodatkami tam w odpowiednim watku Bodziaa:tak:
Nie no szlag, wode zakręcili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mieszkanie remontuja i łaskawi nawet nie są przejść się po mieszkamncach i powiedzieć,że wode zakręcą.Niech ja tych robotników w swoje łapy dorwe:angry::angry::angry::angry:
o masz ci los,dobrze ze juz amsz wodeee

jasmina grad pwoiadasz,ło matko,,gdzie ta wiosna błądiz po lasach czy co:sorry2:

Kapeć mojego M właśnie wylądował w wiadrze do mycia podłóg.A rano go wąchał.Lolo kapeć...;-);-);-)

Bodzia co Ty opowiadasz..... jaka zła matka. Chcesz klapów w tyłek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja też z tych nerwowych, wydrę się na małego, a potem mam wyrzuty sumienia :-( Takie życie :sorry2:

Ewcia buziole dla Mateuszka

Inna ja to nie wiem.... Twoja Oliwka na fotach taki aniołek, a Ty tu mówisz, że ona taka mała łobuzica :tak: chyba coś nas kręcisz ;-):tak::-D

Co do spania dzieci. Jędrek ma prawie trzy lata i ..... przychodzi godz. 20:00, a on mówi, że idzie spać. Kąpiel i ok. 20:30 już śpi :tak: tak jest nauczony i mam nadzieję, że tak mu już zostanie na długo :tak:

reklama
No więc - moja też jak miała 7 mieisecy to spała od 19:30, sama zasypiała w łóżeczku i spała bez jednej pobudki do 7 rano. A jak zaczęła wstawać i później chodzić to się zaczęło :sorry2:. Oczywiście - nie życzę Ci tego. Bo może akurat u Ciebie już tak zostanie z tym spaniem :tak:;-)

Super fotki, zwłaszcza to jak faceci mecz oglądają :-D

Może jednak lepiej pójść dzisiaj :confused:

Super foty, Olo-dętka nie do podrobienia :-D

Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak:

Bodzia, mam dla Ciebie propozycję - przyjedź kiedyś do mnie to zobaczysz co to znaczy być nerwową :sorry2:. I porównasz która z nas się nie nadaja na matkę. ;-)

Kurczę, pogoda jakaś dziwna u nas, najpierw się chmurzyło, teraz świeci słońce, ale już widać nadciągające okropne, ciemne chmury, więc pewnie będzie padać.:baffled:I jak ja mam z tym moim Potworem wyjść z domu :confused:
Hej Kobitki:-) Zanim wszystko przeczytaam minely 2 godziny:szok:
Wszystkim chorym zdrowka zycze
Cos sie stalo i nie mam polskich liter:-(
Zdjecia super wszystkie, inna22 super mala a jaki nerwusek:-)
Ja tez nerwowa jestem:-) Ale wydaje mi sie to chyba normalne przy dwojce dzieci:-)
U nas tez pada i brzydko jest:-( Niestety dzis w domku siedzimy:-) Milego dnia wszystkim amamusiom zycze:-)
Caro Michal zaczal siedziec jak mial 8 miesiecy sam:-) A chodzil normalniejak mial rok i 4 miesiace a nie zauwazylam zeby byl inny od reszty dzieci, takze glowa do gory:-)

Do góry