reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy ciąży takie jak przed okresem

Aleksandraz9

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. Planowo jutro mam dostać okres którego mam nadzieję że nie dostanę 🙈😥 Moje pytanie do Was.. Czy miałyście objawy ciąży takie same jak przed miesiączka? (Bole piersi, ból jajników, uczucie ciężkości, duszności w moim przypadku) Czy któraś myślała że to okres a się okazało że ciąża? 😍 🙈 Nie chce znowu się rozczarować robiąc test dlatego pytam, strasznie boję się tego weekendu który jest decydujący 😥😥😥

reklama
Hej dziewczyny. Planowo jutro mam dostać okres którego mam nadzieję że nie dostanę 🙈😥 Moje pytanie do Was.. Czy miałyście objawy ciąży takie same jak przed miesiączka? (Bole piersi, ból jajników, uczucie ciężkości, duszności w moim przypadku) Czy któraś myślała że to okres a się okazało że ciąża? 😍 🙈 Nie chce znowu się rozczarować robiąc test dlatego pytam, strasznie boję się tego weekendu który jest decydujący 😥😥😥
Niestety, ale objawy ciążowe pojawiają się dopiero po zagnieżdżeniu i wytworzeniu bety. Wcześniejsze symptomy to po prostu pms. Także wszystkie objawy typu ból piersi, jajników itp. nie zwiastują ciąży, są jedynie objawem podwyższonego poziomu progesteronu po owulacji. O ciąży poinformuję Cię test lub beta. Życzę powodzenia. Trzymam kciuki i czekam na wieści czy się udało ❤️🤞

Ja tak miałam 😊 @ miałam dostać w piątek, nie przyszła a cały kolejny tydzień brzuch i plecy bolaly mnie jakbym miała dostać @, w kolejny piątek zrobiłam test i grube dwie krechy 😊
Odczekaj parę dni i zrób test jeśli krwawienie nie przyjdzie, trzymam kciuki 😊

Też mam ten dylemat, chociaż moje obie "ciąże" śpią w łóżkach, to się i tak zastanawiam, czy coś się we mnie rozwija.
W zasadzie co innego mam jak co miesiąc, to zawroty głowy i bardziej bolą mnie piersi, ew. jeszcze co, to 3 razy poczułam jakby krew w nosie i tyle. Czekam do soboty żeby test zrobić.

reklama
Do góry