reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aluśka można bez, wtedy mleko z czosnkiem...Ja dla odmiany mam odruch wymiotny mna mleko...
Bodzinka tak już lepiej ..dziękuję za pomoc :-)
Aluśka koniecznie pochwal się nową fryzurką, a na bioderkach na pewno wszystko dobrze będzie:tak::tak:. My w piątek idziemy. Co do sposobów na katar to chyba zostałabym przy mleku z masłem albo herbacie z cytryną bo ani czosnek ani miód przy karmieniu to nie bardzo:no:
Madźka dzięki :-)
Powodzenia w piątek u ortopedy:tak:
Szymuś uroczy :tak:
Potrzebuje Waszej bezstronnej opini..Czy ja jestem ładna???????????
Bodzinka jesteś bardzo ładna i nie powinnaś słuchać zakompleksionej szwagierki która żeby podnieść swoją niską samo ocenę obraża innych :dry:

Anulka synio śliczny i nic dziwnego że ma już narzeczoną:tak::-)
Kiecucha superrrr:-D

to ja dołaczam torcik

Załączniki

• P1040569 [640x480].JPG
    P1040569 [640x480].JPG
    73,1 KB · Wyświetleń: 27
Ewcia nie z kompem tylko z nami a przynajmniej ze mną
to prawie jak w pubie;-)
taaaa
Ewcia nie pijesz z kompem tylko ze mną :tak::-D i z anulą

anula ale cudny bobanio :tak:
no jampreza,,,,,,

Sewa dzięki tzn że jesteśmy we trójkę a to już impreza;-)
noooo,,,

Nio impreza jak talala :tak:
talalallalalalaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jeden i jeszcze raz..

Halllllo dziewczyny nie spac tylko pisać..... jak znam Ewcię, to pewnie w tym momencie obskakuje ze trzy wątki ;-);-);-) Ewcia wracaj :tak:
nie,wcale nie,,moj synio sie wpakowalll,i wam odpisywall

Ale mi smaka na taki torcik zrobiłaś :tak::tak::tak: mniam, mniam
mi tez

jezdemmm chlup w ten dziobbb

reklama
Do góry