reklama
E
Ewcia81
Gość
kurcze ja nie mam mopa,,,a moze byc deska do krojenia,,,malo miejsca ale jedna nod\ga staneeee..albo decha klozetowa,,,miejsce siedząceepędzę już do ciebie. Tylko sprzęcior wybiorę. Miotła przeżytekA mój odkurzacz też nie działa
Ewcia a może na mopie
![]()

sikoreczka79
Fanka BB :)
oj muszę go pilnowac. U nas mieszka trzech facetów w bloku. Dwóch emerytów pod 60 i mój. Reszta same wdówki lub rozwódki. Napalonedokladnie,,,przechlapane opuszczac imprezy naszeee
sikoreczka to rozumiem pilnuj swojego,,a ta pani to chyab przesadza,,,,moze ma skleroze i zapomina sie ubracccc![]()

E
Ewcia81
Gość
hmm nie pomyslalam o tym,,,ale dzieki z apodp,,zzawsze to jakis srodek lokomocjiiiEwcia to się teleportuj zawsze jakieś wyjście
a ja myslalam ze takie to tylko zegarki nakrecaja...O cholercia Ewcia wszystkie środki transportu Ci wysiadły ;-)
sikoreczka może faktycznie sąsiadkę to nakręca![]()
aluska dziekii
sikoreczka79
Fanka BB :)
o albo deska do prasowania. Troszkę miejsca więcejkurcze ja nie mam mopa,,,a moze byc deska do krojenia,,,malo miejsca ale jedna nod\ga staneeee..albo decha klozetowa,,,miejsce siedzącee![]()

E
Ewcia81
Gość
ja tez Sewa,,az buzie zatykam poduszka,,sikoreczka mop to dopiero nowoczesny sprzętno rżę ze śmiechu zaraz Jędrka obudzę
![]()
no to wy dwa rodzynkiioj muszę go pilnowac. U nas mieszka trzech facetów w bloku. Dwóch emerytów pod 60 i mój. Reszta same wdówki lub rozwódki. Napalone![]()

reklama
E
Ewcia81
Gość
tiaa miejsce leżące,,,,o albo deska do prasowania. Troszkę miejsca więcej![]()

Podziel się: