sikoreczka79
Fanka BB :)
po pierwszym jak małego odstawiłam to zaraz miałam, a teraz też tak jak u ciebie rok i 3 miesiące:-) Nie tęskniłamJa też pierwszy raz dostalam @ 1 rok i 3 m-ce po porodzie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po pierwszym jak małego odstawiłam to zaraz miałam, a teraz też tak jak u ciebie rok i 3 miesiące:-) Nie tęskniłamJa też pierwszy raz dostalam @ 1 rok i 3 m-ce po porodzie.
fajne,,a powiedz mi tam dawalas nazwisko panienskie czy po mezuuMoja siostra znalazła coś takiego Twoje drzewo genealogiczne bezpłatnie i online na moikrewni.pl fajna rzecz. Tylko trzeba miec dużo czasu i zacięcia żeby utworzyc drzewo genealogiczne swojej rodziny. U nas już wpisane 220 osób![]()
Moja siostra znalazła coś takiego Twoje drzewo genealogiczne bezpłatnie i online na moikrewni.pl fajna rzecz. Tylko trzeba miec dużo czasu i zacięcia żeby utworzyc drzewo genealogiczne swojej rodziny. U nas już wpisane 220 osób![]()
ja tez lubieeeOoooo coś fajnegomuszę w to jutro luknąć. Lubię się pobawić w takie rzeczy
![]()
jutro tez sie pobawieeeEwcia chyba panieńskie trzeba wtedy poszukasz swojej rodzinki![]()