reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Że ja i mój brat? :-) no on rudy nie wyszedł, ale ma charakter taki wredny:p mi się podoba rudy kolor włosów tak swoją drogą. Boziu mi się wszystko podoba u innych :p oprócz moich włosów, oczu.... itp. No a niby z wiekiem przychodzi akceptacja:-) wiesz co jest najzabawniejsze? Ze kiedyś pozowałam do zdjęć i wtedy tez niezadowolona byłam ze swojego wyglądu :-) ja to mam jakąś dysfunkcje mózgu. Myśle, ze miseczka DD zmieniłaby moje życie na lepsze 🤣🤣
nie, że Wy, w ogóle - z blondynki i bruneta czy tam odwrotnie :) u mnie ta akceptacja faktycznie z wiekiem przyszła, wręcz olewka ;) a Ty z miseczką DD wyglądałabyś karkołomnie przy swoim wzroście :p

reklama
Dziś 4dpt a ja nic nie czuję przez pierwsze 3 dni czułam kucia ale z tym nigdy nic nie wiadomo ... I pierwszy raz nie biegam do toalety co chwilę ... No w nocy wstalam dziś pierwszy raz około 1 i później o 6) .... I nie licząc tego że ciągle bym jadła ... Poszłam na zakupy żeby móc grila zrobić i kupiłam wędlinę która musiałam oczywiście zjeść jeszcze w sklepie 🙈 później wzięłam 2 gniazda (oponki ) i zjadłam podczas zakupów 🙈 no i na koniec jem truskawki ze śmietaną 🤤🤤🤤🤤🤤 dochodzę do wniosku że na pewno będę gruba ale teraz pytanie dlaczego przez ciążę czy przez jedzenie wszystkiego 🙈 jeszcze tak szłam przez sklep i się popłakałam 🤦 bo wiem że na coś mam ochotę ale nie wiem do końca na co 🙈 szybko to opanowałam i robiłam zakupy dalej 💪💪

nie, że Wy, w ogóle - z blondynki i bruneta czy tam odwrotnie :) u mnie ta akceptacja faktycznie z wiekiem przyszła, wręcz olewka ;) a Ty z miseczką DD wyglądałabyś karkołomnie przy swoim wzroście :p
Oj tam! Nieważne. Byłabym z nich bardzo dumna i bardzo dbałabym o nie:p szkoda ze IQ odrazu spada o jakieś - 10. W takim kraju zyjemy:-) przecież zgrabna i figlarna blondynka nie może mieć mózgu jak niejeden noblista. Ją napewno bóg wyposażył w cycki a rozum zabrał:-) buehehe. Albo drugi paradoks zgrabna brunetka o średniej krajowej w biodrach, biuście itp nie może być sexy, bo inteligencja nie jest sexy. Nie ważne, ze naprawia samoloty odrzutowe:p Biedny ten kraj bo w brzuchu mi rosną kobietki a jak będą jak mamusia to rozwalimy ten durny system. Syna tez uczę równouprawnienia jak go kobieta leje jest jego wzrostu i postury to oddać może. Jak mniejsza jest drobna to niech przestawi w bezpieczne miejsce i odejdzie, wątłego chłopca tez się nie bije:-) Ale mój mąż to czasem z krzesełka spada jak słyszy jak ja z młodym rozmawiam. Ostatnio gadka o rodzinach, ze są różne i ze czasem mama z tatą żyją osobno. Albo mama ma męża, który trochę jak tata się zajmuje, ale to nie tata! O nie! :p i ze czasem dzieci mają dwie mamusie, albo dwóch tatusiów u nas w PL tak nie ma ale na świecie są takie rodziny. No mój mąż mało się nie zapluł kawą:-) buehehe

Dziś 4dpt a ja nic nie czuję przez pierwsze 3 dni czułam kucia ale z tym nigdy nic nie wiadomo ... I pierwszy raz nie biegam do toalety co chwilę ... No w nocy wstalam dziś pierwszy raz około 1 i później o 6) .... I nie licząc tego że ciągle bym jadła ... Poszłam na zakupy żeby móc grila zrobić i kupiłam wędlinę która musiałam oczywiście zjeść jeszcze w sklepie 🙈 później wzięłam 2 gniazda (oponki ) i zjadłam podczas zakupów 🙈 no i na koniec jem truskawki ze śmietaną 🤤🤤🤤🤤🤤 dochodzę do wniosku że na pewno będę gruba ale teraz pytanie dlaczego przez ciążę czy przez jedzenie wszystkiego 🙈 jeszcze tak szłam przez sklep i się popłakałam 🤦 bo wiem że na coś mam ochotę ale nie wiem do końca na co 🙈 szybko to opanowałam i robiłam zakupy dalej 💪💪
Heheh szalona 🙃 ja odczuwam cały czas brzuszek , raz mocniej raz lżej ale czuje . Heheh ja się w nocy nigdy nie budzialam na siku a teraz przynajmniej raz muszę wstać . Z jedzeniem u mnie normalnie choć nawet bym powiedziała ze troszkę mniej jem - sama nie wiem na co mam ochotę . Ale zapachy strasznie teraz wyczuwam 🙃 . Jak pies wróci ze spacerku to wiem ze sikał bo czuje mocz heheh a nigdy tak nie miałam 🤣🤣. Aaa noi krzyże bolą już któryś dzień . Wiem możecie myśleć ze to za wczesnie na objawy ale ja tak samo miałam jak zaszłam naturalnie w poprzednia ciąże może mniej bolały krzyże i węch miałam normalny . Teraz mogłabym tropić 🙃🤣. Aaa noi mówiłam ze nie będę już robić testów 🤣🤣🙈 niewiem kogo bardziej oszukałam ale chyba siebie 🤣🤣🤣🙏🏻🙏🏻🙏🏻
lece jutro na Betę 🙃🙏🏻❤️

Załączniki

• F7ACDA31-6A54-4542-9159-97149278ECFA.jpeg
    F7ACDA31-6A54-4542-9159-97149278ECFA.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 126
Heheh szalona 🙃 ja odczuwam cały czas brzuszek , raz mocniej raz lżej ale czuje . Heheh ja się w nocy nigdy nie budzialam na siku a teraz przynajmniej raz muszę wstać . Z jedzeniem u mnie normalnie choć nawet bym powiedziała ze troszkę mniej jem - sama nie wiem na co mam ochotę . Ale zapachy strasznie teraz wyczuwam 🙃 . Jak pies wróci ze spacerku to wiem ze sikał bo czuje mocz heheh a nigdy tak nie miałam 🤣🤣. Aaa noi krzyże bolą już któryś dzień . Wiem możecie myśleć ze to za wczesnie na objawy ale ja tak samo miałam jak zaszłam naturalnie w poprzednia ciąże może mniej bolały krzyże i węch miałam normalny . Teraz mogłabym tropić 🙃🤣. Aaa noi mówiłam ze nie będę już robić testów 🤣🤣🙈 niewiem kogo bardziej oszukałam ale chyba siebie 🤣🤣🤣🙏🏻🙏🏻🙏🏻
lece jutro na Betę 🙃🙏🏻❤️
Ale Ci zazdroszczę 😍😍😍😍 oddala bym wszystko żeby móc znów zobaczyć dwie kreski na teście😢😢😢 ja bym na twoim miejscu nawet jeszcze dziś poleciała ✊✊✊✊✊ będzie piękna beta ✊✊✊✊❤️ i dzidziuś ,😍😍😍😍😍😍

Ale Ci zazdroszczę 😍😍😍😍 oddala bym wszystko żeby móc znów zobaczyć dwie kreski na teście😢😢😢 ja bym na twoim miejscu nawet jeszcze dziś poleciała ✊✊✊✊✊ będzie piękna beta ✊✊✊✊❤️ i dzidziuś ,😍😍😍😍😍😍
Nieeee dam se dziś spokój - nie możemy dać się zwariować . Rozmawiałam wczoraj z lekarzem i ten mówił żebym na spokojnie zrobiła sobie Betę w sobotę (7dpt) i powtórzyła w poniedziałek - chociaż raz się posłucham 🤣. ZObaczysz jeszcze nie raz takie kreseczki ❤️. Najważniejsze żeby się wszystko dobrze rozwijało i zakończyło po 9 miesiącach ❤️. Wypoczywaj i nie stresuj się ❤️.

Nieeee dam se dziś spokój - nie możemy dać się zwariować . Rozmawiałam wczoraj z lekarzem i ten mówił żebym na spokojnie zrobiła sobie Betę w sobotę (7dpt) i powtórzyła w poniedziałek - chociaż raz się posłucham 🤣. ZObaczysz jeszcze nie raz takie kreseczki ❤️. Najważniejsze żeby się wszystko dobrze rozwijało i zakończyło po 9 miesiącach ❤️. Wypoczywaj i nie stresuj się ❤️.
Tak bardzo się boje ze znów nic nie wyjdzie że to szok... Mam dziś znów mega doła 😢😢😢😢 im bliżej testowania tym bardziej się stresuje i obawiam ...najgorsze jest to że jak teraz się nie uda to będę musiała na jakiś czas zaprzestać starań gdyż fundusze już się wyczerpały ... 😢😢😢😢 Tak bardzo się boje 😢😢😢😢

reklama
@Gonia0605 a co to dzisiaj za wizyta..?! Cichutko pytam.. to transfer będzie..? :-) Chyba, ze idziesz na kawkę do dr N :-)
Kontrolna, bo mój organizm zwariował... 16 dc dostałam okres.
Ale wg hormonów i Usg wygląda na początek cyklu więc znowu zaczynam przygotowania do transferu... Za tydzień w sobotę kontrola...

Do góry