reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witajcie kochane staraczki
mam adzieje ze wybaczycie mi te moje pojawianie sie raz na pare dni ale nie czuje sie najlepiej wiecznie mdłosci zawroty glowy i straszne zmeczenie mimi iz prawie nic nie robie :-( dzis tez wpadłam tylko na chwilke, by zobaczyc co słychac u loretki i dorotki no i sprawdzic czy sa jakies dobre wiesci o dwuch cudownych II :-)

reklama
dorota123456789 , nenius , edzka-it - dziękuję za dobre słowa. Poczekam do 26.03. A póki co, to za tydz. idę na wizytę do innego i na usg. Zobaczymy co mi poiwe.
Pozdrawiam

Jestem cały czas zmęczona , śpię na okrągło....;-)

dorota123456789 , nenius , edzka-it - dziękuję za dobre słowa. Poczekam do 26.03. A póki co, to za tydz. idę na wizytę do innego i na usg. Zobaczymy co mi poiwe.
Pozdrawiam

Jestem cały czas zmęczona , śpię na okrągło....;-)
to kochana normalne ja robie prawie cały czas to samo spie jest mi niedobrze.
wiec mysle ze bedzie wszystko w pozadku i trzymam za to mocno kciuki

trzymaj sie Ewelinko dzielnie...do 26 to juz tylko 13 dni :-) z nami raz dwa Ci zleci :-) a potem wysyłaj zarazki bo nikt nic nie chce tu wysyłać....a ja bym chetnie sie czymś zaraziła...:-D najlepiej takim 9-miesiecznym :-D

Chałupka posprzątana...lubie jak sie tak wszystko błyszczy...długo to nie potrwa ale zawsze coś...:-) i słonko nawet wyszło...:-)

trzymaj sie Ewelinko dzielnie...do 26 to juz tylko 13 dni :-) z nami raz dwa Ci zleci :-) a potem wysyłaj zarazki bo nikt nic nie chce tu wysyłać....a ja bym chetnie sie czymś zaraziła...:-D najlepiej takim 9-miesiecznym :-D

Chałupka posprzątana...lubie jak sie tak wszystko błyszczy...długo to nie potrwa ale zawsze coś...:-) i słonko nawet wyszło...:-)

jak nikt nie chce wysyłac fluidków to ja dla wszystkich puszcze po raz trzeci
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

te na niebiesko to na chłopca a teraz na dziewczynke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-):-D:-):-D

Pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki. Starcza mi sil na podczytanie czasem, z pisaniem gorzej.:zawstydzona/y: A teraz probne matury mam do poprawy wiec w ogole ... :baffled:

Pisalyscie duzo o wiesiolku,wiec kopalam po interneie i usilowalam sie przebic przez lacinska nazwe, zeby znalezc cos tutaj lokalnie. Bo tych rodzajow wiesiolka jest sporo... Czy to ma byc wiesiolek lekarski Oenothera biennis ?

Jest tutaj taki preparat Femiglandin GLA z wit. E. czy ktoras moze wie cos o nim?

Caluski zimne ale serdeczne

MILYCH I OWOCNYCH STARANEK

Gusia, ja jestem i wchlaniam intensywnie Twoje fluidki (po swoich weekendowych starankach). Dbaj o siebie bardzo :tak:, wypoczywaj, spij jak masz ochote i rob na co masz ochote, albo nic nie rob jak nie masz.

Nie doczytalam, ale mam nadzieje, ze jestes na zwolnieniu, prawda?

Poglaskaj brzusio od cioci z internetu :-)

reklama
widze widze ze jeste kochana ale chyba tyko my jestesmy
a co do fluidków to łap łap a nusz widelec sie okaze ze w listopadzie bedziesz miała małe słoneczko :-)

Do góry