• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja już normalnie nie wiem. Wszędzie gdzie czytam to skurcze przepoeiadajace są delikatne, krótkie, zwiększają się.
Wczoraj okolo 22 czułam twardy brzuch, a później po około pół godzinie chwycił w dole brzucha na około 6 minut tak silny, że myślałam że urodzę na tej kanapie. 😋
No i przerodziły się w krzyżowe co 20 minut. Każdy trwał około 6-7 minut. Po północy poszłam spać i uspokoiły się.
Dlaczego jak mnie skurcz chwyci to trwa tak długo? I są raz takie, raz takie?

reklama
Ja właśnie wybieram się na KTG . Mała mniej się rusza , praktycznie od 6 rano ruszyła się raz. Domowe KTG pokazuje tętno 160..wiadomo to nie jest to co w szpitalu ..ale brak ruchów mnie niepokoi . Do tego mam biegunkę i jakoś kiepsko się czuje . Wolę to sprawdzić . 😣

Ja właśnie wybieram się na KTG . Mała mniej się rusza , praktycznie od 6 rano ruszyła się raz. Domowe KTG pokazuje tętno 160..wiadomo to nie jest to co w szpitalu ..ale brak ruchów mnie niepokoi . Do tego mam biegunkę i jakoś kiepsko się czuje . Wolę to sprawdzić . 😣
Myślę że wszystko jest w porządku, ale zawsze warto sprawdzić jak coś cie niepokoi ;)

U mnie dzis lekkie skurcze od rana. Wzielam prysznic, poleżałam i jest ok. Ale dziś odpuszczam większe aktywności. Mała jeszcze ma czas. Gbs mam mieć pobrany w wtorek. Dam znać ile bede czekać na wynik

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry