reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Internetowy test ciążowy;-)
Należy położyć kciuk na zielonym polu na 1-2min gdy kwadracik zabarwi się na niebiesko-brak ciąży a gdy na czerwono to ciąża jest
new_lol.gif
new_lol.gif
new_lol.gif

http://emagia.narod.ru/index.htm
Mnie wyszło niebieskie;-)
Cara my chodzika nie mieliśmy, jedynie jezdik, mały zaczął chodzić wieku 9 miesięcy.Mój brat chodzik miał.Ja uważam,że chodzik jest zbędny, jak ma się nauczyć chodzić to się nuczy.Chodzik tego nie przyśpieszy, a nie podoba mi się jak dziecko w nim wygląda...Ale to moje prywatne zdanie i nie potępiam mam, które chodziki mają.Ja widziałam jak dziecko przewróciło się w chodziku na głowke.Poza tym nasze bąble to juz za stare na chodziki????;-);-)Jak ma taki jezdzik jak Lolo to mu pokaż, żeby się złapał za oparcie i tak drałował.Lolo uwielbiał tak chodzić i dalej lubi:-):-)A gdzieś czytałam,że w Kanadzie śa zabronione ale nie wiem czy to prawda:confused::confused:Chodziki wykrzywiają kręgosłup i dziecko zamiast uczyć się chodzić to się uczy odpychać.No i przede wszystkim nie uczy sie upadać.Ma za duże poczucie bezpieczeństwa a to wbrew pozorozm jest złe.Chodzikom mówie nie.

no hej,,jakos zyje
byly u mnie siora,a potem druga,,wlasnie obie poszly,,,jedna po kase,a druga na ciasto wpadla,,,,
teraz ide zupinke dorobic,,tzn makaron do niej i zjemy z Matem,,
U mnie nawet nie apda i jakos glowa dalej boli,,,ale zyc sie da,,jakoss:baffled:

Halooo Tylko Asiulinka i ja test zrobiłyśmy;-);-);-)Robić i się zaraz przyznać, której czerwony wyszedł;-);-)

witam kochane

ja dzis zrobiłam sobie maraton z malym po przedszkolach i tylko sie zdołowałam!!!:no::no::no: tylko do jednego Pani była uprzejma nas zapisać na listę:baffled: bo reszta przyjmowala kategorycznie od 3 lat.......Byłąm zapytac tez w żłobku ale tam dziecko moze byc max do 3 lat wiec nie opłaca mi si emeczyc dziecka z zaklimatyzowaniem na pol roku. Cos czuje ze skonczy sie to jeszcze przez rok na opiekunce "domowej"

Ja zrobiłam teścik wzrokiem i wyszło niebieksie:-D:-D:-D:-D choć przyznam zenie plakala bym gdyby si einnaczej cos okazalao:-p;-):-D

Co do chodzików to Maja miała dysplazję stawów biodrowych i ortopeda kategorycznie zabronił nam używać chodzika, a jak z nim jeszcze potem rozmawiałam to negatywnie się wypowiadał o ich wpływie na rozwój dziecka, więc my nie mieliśmy.

reklama
Wróciliśmy ze spaceru i ....dowiedziałąm się, że jestem w ciąży:szok::szok::-D:-D:-DBodzia, co ja mężowi powiem:confused::confused::confused:Emilka miała być w październiku 2009:-D:-D:-D:-D

Do góry