reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co a ja dziwna jestem:dry::dry::dry:Tylko mój Mały dobrze wygląda:-D:-DJakoś już mi to nie przeszkadza,że mało je...Wychodze z założenie,że nie głodny:cool2:Ale jak był mniejszy to ojej!!!Jak sie strasznie przejmowałam.
Madzka Ty mnie nie denerwuj bo ja nie lubie swojego głosu.Ty nie mnie masz słuchac tylko Młodego oglądać.Mdłości masz;-);-);-)

reklama
Bodzia dlaczego nie lubisz swojego głosu? Pierwszy raz Cię usłyszałam i wg mnie masz bardzo miły głos i łagodny, a tak tu krzyczysz że choleryk z Ciebie:tak::tak::tak::-):-):-)

Cześć dziewczyny:-)
Niestety znów nie jestem w stanie nadrobić:-(
U nas wszytko oki:-) Dzieciaki zdrowe, ja w sumie też oprócz bólu głowy ale to nie choroba;-)
Kupiłam Michałowi na święta rowerek:-) Zobaczcie ja zamówiłam kolor czarno-żółty:-)
Rowerek BMX UNITECK 16cali -HIT Na Rynku -4 Kolory (328603748) - Aukcje internetowe Allegro i kask do tego:-)
KASK ROWEROWY UNIWERSALNY DLA DZIECKA (329313322) - Aukcje internetowe Allegro
Już się doczekac nie mogę świąt, jak Michaś będzie się cieszył:-)

Bodzia dlaczego nie lubisz swojego głosu? Pierwszy raz Cię usłyszałam i wg mnie masz bardzo miły głos i łagodny, a tak tu krzyczysz że choleryk z Ciebie:tak::tak::tak::-):-):-)
A nie wiem czemu nie lubie, nie lubie i już:-D:-D:-DA chleryk jestem, nie słyszałyście mnie w akcjii;-);-);-)

Bodzia pitolisz tu jakieś farmazony - fajny masz głosik a Lolek zabójczo przystojny jest i aż zgłodniałam jak zobaczyłam z jakim apetytem pochłania obiad;-);-). Mdłości mam i jakoś brzuch mi się powiększył na dole:confused::confused::-D:-D:-D

Bodzia to musisz nagrać filmik ze sobą w akcji, na pewno będzie ciekawy:-):-):-)
Taaaaa I co jeszcze????Przestałybyście mnie lubić;-);-)

Bodzia pitolisz tu jakieś farmazony - fajny masz głosik a Lolek zabójczo przystojny jest i aż zgłodniałam jak zobaczyłam z jakim apetytem pochłania obiad;-);-). Mdłości mam i jakoś brzuch mi się powiększył na dole:confused::confused::-D:-D:-D
Siła persfazji...Każe M przykładać kciuk;-);-)
Jakaś ciężarówka by musiała kciuk poprzykładać...
Madzka a tak poważnie to nie boisz się tak szybko po cc??? Bo zaciążyć zamierasz tak jakoś po roku i cóś...Jak dobrze licze....

reklama
mój gin powiedział, ze nie ma przeciwwskazań żadnych. Wszystko dobrze poszło, szybko doszłam do siebie, ładnie się goiło. Powiedział , że po dwóch cesarkach to juz trzeba trochę się zamyslić ale po jednej luuuz:tak::-). Ja tak żartuję , że za rok...Chcielibyśmy ale zobaczymy jak nam się lokalowo będzie stało bo tu już nam się ciasno robi :baffled:. No ale tak czy owak Emilka będzie :-D:-D

Do góry