reklama
U nas dokładnie tak samoAle fajnie, że te wasze dzieci jedzą po 5, 6 razyu mnie minimum 8 karmień, czasami nawet i 10-11
![]()

Ale fajnie, że te wasze dzieci jedzą po 5, 6 razyu mnie minimum 8 karmień, czasami nawet i 10-11
![]()
U mnie też więc nie jesteście sameU nas dokładnie tak samo![]()

marta18691
Fanka BB :)
U nas 7karmien średnioU mnie też więc nie jesteście samenie mam pojęcia jak przestawić na więcej poprostu wypluwa butle i papa

rosenberg
Fanka BB :)
Ale po co się przestawiać? Dziecko samo sobie reguluje karmienia i jeśli potrzebuje częściej, a mniej to nie ma co na siłę tego zmieniać.U mnie też więc nie jesteście samenie mam pojęcia jak przestawić na więcej poprostu wypluwa butle i papa

Dokładnie, mój wcześniej jadł i 8x dziennie, a teraz tak mało karmień, bo dużo śpi i choćbym chciała, to więcej mu nie wcisnę czasowoAle po co się przestawiać? Dziecko samo sobie reguluje karmienia i jeśli potrzebuje częściej, a mniej to nie ma co na siłę tego zmieniać.![]()

G
gość _199
Gość
Zastanawiam się kiedy mogę iść z młodym na basen, wy kiedy się wybieracie ?
reklama
G
gość _199
Gość
Siedziałam swego czasu w temacie włosów i najlepsze są wcierki albo ampułki do włosów, bezpośrednio na skalp, a nie tabletki. Tabletki można suplementowac, ale nie zniwelują problemu.Używała któraś z Was tych witamin Noble Health Hair Care Panda ? Mają mega dobre opinie ale cena też jest duża. dlatego zastanawiam się czy warto kupić bo już mam połowę mniej włosów. i nie zanosi się żeby przestały wypadać