reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ok ja odpadam... zaraz usne snem niedzwiedzim nad klawiaturą.... OUT!!!!! Idę lulu jak moje chłopaki :D jeden w łóżeczki lula drugi na łóżku.

Do jutra :D owocnej nocy życze!!!

Właśnie przeczytałam notke o tym filmie o no no musi być fajmy skoro pare linijek o filmie już mnie zaciekawiło :D muszę powiedzieć lubemu, aby mi go poszukał na torrenatach i ściągnoł.

Oto recenzja tego filmu :) musi być fajny :)

""Pachnidło"jest filmem niecodziennym i ponadczasowym.Historia opowiedziana w taki sposób,że każdy odnajdzie w nim jakąś prawdę o samym sobie.Prawdy,która czasami objawia się tym,że jest bezlitosna i zadaje ból,a czasami koi nas jak lekarstwo,którego tak bardzo pragnęliśmy.
Nie było jeszcze filmu z takim potencjałem przesłania.Film ten ogląda się jak baśn, która poucza,zachwyca barwą doznań estetycznych,trafia w centralne miejsce prawdy o człowieku a fakt,że pokazuje to wszystko,staje się nam bliższa i łatwiejsza w odbiorze.
Dla mnie"Pachnidło"nie jest opowieścią o jednym człowieku,lecz opiowieścią o nas samych,o tym,że każdy z nas jest nieprzewidzaną paletą"smaków,zapachów i kolorów"i że każdy z nas wędruje gdzieś do upragnionego celu swojej podróży,która tak naprawde nigdy się nie kończu,bo życie rządzi się własnym prawami i cokolwiek byśmy zrobili to tak zaprowadzi nas tam,gdzie samo wybierze.FILMU tego nie można przegapić.POLECAM!!!!PoZZZdro "

Zaraz zobaczę co się dzialo jak mnie nie bylo. Chcialam najpierw zapytać,czy wiecie,że wchodząc do Przyklejony:Mapa... ma sie dostep do wątku zamkniętego. A może tak mogą tylko te co i tak mogły już wcześniej?

Pachnidło bardzo fajne jest, fabuła nieco odjechana, ale sposob zrobienia filmu - montaz, scenografia i wypieszczone kostiumy - rewelacja.

Justyna Ciebie chyba Majandra zgłosiła do administratora do watku zamlnietego i chyba przez to masz dostęp. A pozostałe wątki tez widzisz?

Etka - wracając do tematu udostępniania wątkow, to rowniez zaproponowałam aby był czas karencji 2 miesiące. Kilka dziewczyn poparło, ale moze pozostale dziewczyny mają inne propozycje?

reklama
Justyna no wlasnie o to chodzi jesli masz dostep do zamknietych to brama jest otwarta.

Do góry