Kiedy ten etap się u ciebie skończył?Współczuję, też miałam taki etap: białe bułki, musy i ewentualnie kisiel. Straszne, ale da się przeżyć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy ten etap się u ciebie skończył?Współczuję, też miałam taki etap: białe bułki, musy i ewentualnie kisiel. Straszne, ale da się przeżyć![]()
W 10 tygodniu.Kiedy ten etap się u ciebie skończył?ja dzis równo 8t
![]()
Ohh mam nadzieje ze i u mnie szybko minie.W 10 tygodniu.
Współczuję, też miałam taki etap: białe bułki, musy i ewentualnie kisiel. Straszne, ale da się przeżyć [emoji3526]
Śliczne macie brzuszki ♡ mój wygląda raczej jak wzdęcie , ale w dopasowanej sukience ciężko już cokolwiek ukryćczekam na brzuszek i czekam na ruchy ♡ w pon wizyta także zobaczę co u mojej kijanki
![]()
Co do rozstępów, po poprzedniej ciąży ich nie mam , ale brzuszek miałam mały i synuś też był malusinie pogniewam się jeśli będzie tak samo, jestem niska i nie chciałabym wyglądać jak orka
to ostatki w poprzedniej ciąży, z tym że już w szpitalu przez 8tyg...
Fajnie się wspomina bo póki co ta ciąża daje mi w kość , jak nie mdłości to brak sił A teraz jeszcze te nieszczęsne zatoki ..żadne napary plukanki nic nie daje mi ulgi A to strzelanie w uszach doprowadza mnie do szału.. Jak długo trwa zapalenie zatok ???? Ja już nie wiem czy boli mnie głowa ucho czy zęby...Zobacz załącznik 1281111
WitamyCześć dziewczyny
Można do Was dołączyć?
Mam termin chyba na 17 stycznia
Generalnie 9 tydzień (serduszko już biło na USG), zgaga, nudności, zmęczenie i mało co mogę jeść, mam nadzieję że jakoś przetrwam
Trochę mnie wszystko przeraża, ale staram się o tym nie myśleć, dopóki mogę![]()
To zdjęcie teraz aktualne?
Nie, to z poprzedniej ciążyaż tak okrągła teraz nie jestem hehe