reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej, hej
Czarna aj a o Was cały wieczór myślałam.Powiększone węzły chłonne są przy infekcjii.Jak czerwony siusiak to może zapalenie dróg moczowych.Jak pisała Woloszki badanie moczu.Kochana cały cas myśle o Was.Całuski dla Dawidka.Bądzie dobrze, musi być.Tule Cię mocno biedna.

kobiety ja wiatropylna jestem bo czerwone... a bez chlopa juz 2 okresy zyje :p
Może jakiegoś starego latawca znalazłaś i nad nim siusiałaś;-);-)

Robert Kubicaaaaa, Robert Kubicaaaaa. Startuje z pierwszej linii jutro:-D:-D:-D Pierwszaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D nareszcie;-) idę spać teraz:tak::tak:
Wariatka co ty spania nie masz????
Ale HURRRRRRRAAAAAA
Aluśka kolejka do Młodego się ustawia.Żeby tylko tesciowe się o niego nie pobiły.Bo on sprząta, pranie robi;-);-)
Mój m do 3.30 grał.A komp w tym samym pokoju.Potem włączył TV.Myślałam,że poduszką udusze...A o 5 obudził się Lolo i klęczał nade mną godzine.Zgadnijcie jak wyglądam????A musze po chleb się udać bo potem nie będzei......

reklama
dzien doberek wsyztskim sobotnio,,
ja dzisiaj na 11 zmykam do mamy i na korki...

Robert Kubicaaaaa, Robert Kubicaaaaa. Startuje z pierwszej linii jutro:-D:-D:-D Pierwszaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D nareszcie;-) idę spać teraz:tak::tak:
hurraaaaa supeeeeerrrrr

czarna łoj nieciekawie,,ale maal nie poddawaj sie i wszystko bedzie oki,wiem takie pisanie to nie dla ciebie,,ale bedzie dobrze,trzymam kciukaski...

cara oj ty kochana,,ty mieszkas z nim?? bo skoro dziekco sie go boi to chyba go ne widiz,,a ty sie nie mecz,,dla mnie ty sie meczysz,,tzn ja bym nie wytrzymala z takim,,sorry,ale ja tak myslee

cara oj ty kochana,,ty mieszkas z nim?? bo skoro dziekco sie go boi to chyba go ne widiz,,a ty sie nie mecz,,dla mnie ty sie meczysz,,tzn ja bym nie wytrzymala z takim,,sorry,ale ja tak myslee

Nie mieszkamy razem...
Sa okresy ze zjawial sie codziennie i takie jak teraz, ze nie bylo go miesiac... :(...
Jestem tym wszystkim zmeczona...

Nie mieszkamy razem...
Sa okresy ze zjawial sie codziennie i takie jak teraz, ze nie bylo go miesiac... :(...
Jestem tym wszystkim zmeczona...
o matko,co za typ,,a dziecko,,co nie chce widywac,,co on ysli,ze raz na miesiac dziekco zobaczy i bedzie cacy,,ale trafilas kochana,,ojoj ja bym mu dalaa i to porzadnie walcem go!!;-)

o matko,co za typ,,a dziecko,,co nie chce widywac,,co on ysli,ze raz na miesiac dziekco zobaczy i bedzie cacy,,ale trafilas kochana,,ojoj ja bym mu dalaa i to porzadnie walcem go!!;-)

Zawsze slysze ze za malo JA z nim spedzam czasu. Za maly MY wychodzimy. Za zadko JA sie z NIM widuje...

Maly chyba odszedl na dalszy plan...

reklama
cara ale on mily,,wsyztsko ty ty twoja wina i ty winna,,oj ja bym mu,,co za tupet,,,sam was olewa,,a potem to twoja wina tak??? ojoj :angry:

to ze moja wina, slyszalam nawet w momecie jak spotykal sie z kilkoma innymi panienkami :-//

Gdzie znalesc sile zeby to skonczyc? :(... Cale wakacje nie bylismy ze soba... Ja mialam kogos, on tez... A i tak nie dalismy bez siebie rady i wrocilismy do siebie :(...

Do góry