Wszystko przede mnąa nie posmakowałaś czasem ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko przede mnąa nie posmakowałaś czasem ?![]()
W 9 dpt,tym bardziej blastocysty implantacja jest juz dawno zakonczona.Przecież to dopiero 9 dpt (nie wiem czy brałaś ovitrelle bo test i beta mogą byc z tego też). Do mnie wczoraj dzwonił dr L gratulując ładnej bety, ale mówił, żebym nadal się oszczędzała i nie pracowała jeszcze bo zarodek musi się dobrze „wgryźć”![]()
Hahaha wariatkiWszystko przede mną![]()
Pija raz w nocy ,a tak to mozna powiedziec,ze spimyAz wrocilam te kilka postow, zeby podgladnac [emoji16][emoji38]
@annemarie ale rosna!! Jak idzie odbutelkowanie?[emoji16]
Nie damA cóż to za pikne zdjęcie w miniaturce. Dawaj jednego dziecioka
![]()
Jessssui, normalnie jak aniołkiNie dam![]()
Dokładnie !W 9 dpt,tym bardziej blastocysty implantacja jest juz dawno zakonczona.
Ja po pierwszej implantacji zarodka miałam w 8 dpt blastocysty dwudniowe, brązowe plamienia, po drugim udanym transferze tez blastocysty w 9dpt dosłownie chlusnęło ze mnie starą krwią tak, że spodnie miałam brudne, a byłam w mieścieDziewczyny Pomocy!
Właśnie zaobserwowałałam przy aplikacji luteiny brunatny śluz. Nie jest go dużo ale czy któraś z Was miała podobnie?
A co dwa ci za małoA cóż to za pikne zdjęcie w miniaturce. Dawaj jednego dziecioka
![]()