reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak, tak - to był jeden dzień ze słonkiem, a wiało jak cho...cho :) Wiecie, to tylko w tym Parku sztuczna wiosna, zasadzili kwiatki na czas, i są, gdzie indziej ani śladu/ dywan z krokusów wyglada cudnie.
Jak już naskarzyła Doris, ja za chwilę uciekam do Gryfina, poznam osobiście Mamę, dzięki której usłyszałam o profesorze W !!! To dzięki niej tam trafiłyśmy, a teraz ja poznam - znam jej głos, wrażliwość i sylwetkę ze zdjęcia, ale to spotkanie to co innego. Chyba przegadamy/przeplaczemy całą noc, bo i jej córeczce, niestety sie nie udało :( Może ktoś otworzy drugi Park Wodny z basenem - solanką ? heh...

Dziewczyny, mam prośbę. Jest nas tak wiele, ze moze któraś jest albo ma bliską znajomość z adwokatem/tką? Chodzi mi o prawo rodzinne. Dzięki wielkie z góry.

Tymczasem pozdrawiam cieplutko, miłego dnia życzę.

reklama
Witajcie kochane...nie miałam siły wcześniej jakoś napisać....choć czytałam.
Testy zdałam :-):-):-)
Tylko zaraz po nich dowiedziałam sie ze u mojej mamy wykryto komórki rakowe...:-( strasznie nas ta wiadomość dobiła...oj bardzo!!!
Dziś była w Poznaniu na rozmowie z lekarzem...narazie rozmawiałam z nią tylko telefonicznie ale mówi że nie jest tak źle...że w środę ma jechać na badania. Ufam że mimo wszystko jakoś sie ułoży.....i ze po dokładnych badaniach powiedzą że to nie rak!!!!

Pozdrawiam
Moniś.....udanego spotkania!!!!

UDANEGO SPOTKANIA MONIŚ:tak:NIE PŁACZCIE ZA DUŻO....;-)NO I POZDROW OD NAS TĘ MAMUSIE:tak:MOŻE BĘDZIE CHCIAŁA DOŁĄCZYĆ DO NASZEGO GRONA NA BB ???BUZIAKI:tak:
MADZIU SUPER ZE ZDALAS:tak: I JA TRZYMAM KCIUKI OBY TO NIE OKAZAŁO SIĘ POWAŻNE.BUZIAKI:tak:

jestem , żyję dojechałam :-);-)
wczoraj zabrakło czasu by siąść do kompa a o 21 leżałam już w łóżku w przeciwieństwie do dziewczynek:-p ale co tam mogłam sobie na to pozwolić :tak:

Madziu gratuluje zdanych testów i współczuje sytuacji z mamą. Mam ogromna nadzieję, że wszystko będzie dobrze .....................ech...................

Dziewczyny zdjęcie super i tak ślicznie w tych kwiatkach wyglądacie :tak::-)

Kuby Mamo trzymaj się dzielnie...............

buziaki dla Wszystkich e- cioteczek ............muszę lecieć bo już dziewczyny miauczą :dry:

A ja dziś sama powrót do codzienności mąż w pracy a Monika nas opuściła pojechała sobie :-(jak ona tak mogla zrobić.Do jutra będzie w Gryfinie.Och jak mi smutno już się do niej przyzwyczaiłam. Idę przemyć kolejne okna dziś nie pada a od jutra znów ma być brzydka pogoda.

Oj witam was serdecznie kochani !

Monis nie płaczcie za dużo .............proszę wiem że to cieżko wam bedzie ale ............

Madziu gratuluje zdania testów ........i bardzo mi przykro z powodu mamy ale mam nadzieje że wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki MOCNO!!!!!

Doris pozdrawiam i całuje Calineczkę i Gosiaczka!!!!

Tynka bardzo sie ciesze że szcześliwie dojechałaś na miejsce !!!!!!!!!!

Miłego dnia wam życzę dziewczyny !!!!!!!!!!!!

A ja dziś sama powrót do codzienności mąż w pracy a Monika nas opuściła pojechała sobie :-(jak ona tak mogla zrobić.Do jutra będzie w Gryfinie.Och jak mi smutno już się do niej przyzwyczaiłam. Idę przemyć kolejne okna dziś nie pada a od jutra znów ma być brzydka pogoda.
SKĄD JA TO ZNAM?SZARA CODZIENNOŚĆ:-(ALE MACIE SUPER, BO MACIE SIEBIE Z MONIĄ, NAWET RAZ NA JAKIŚ CZAS, ALE ZAWSZE....:tak:WIĘC DORIS USMIECHNIJ SIĘ I UCAŁUJ CORECZKI:tak:Z TĄ POGODĄ TO SZAŁU IDZIE DOSTAĆ...

ja niestety raczej nie znam nikogo takiego....ale popytam i jak cos to dam znac:)
milej niedzieli kobitki kochane:)

reklama
MOŃCIK no to przykro mi bardzo, że wybrałaś Szczecin... zartuję... Co do mszy, to tak jak pisałam wcześniej, musiał byc w tym Palec Boży, że pierwszy wolny termin był w dniu gdy była ewangelia o wskrzeszeniu Łazarza....
Mi w kościele udało się "spotkać" z jedną mamą warszawską, z którą piszę na wrześniówkach... nie ma co MAJA zbliża...

MONIKO jeśli tylko masz ochotę na wizytę w Warszawie to zapraszam! Miejsce w komórce się znajdzie, ale w koncu jak pielgrzym to pielgrzym....;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry