Gratulacje!!! Super, że tak szybko [emoji3526][emoji3590]My już rozpakowane. Wczoraj przed wizytą u ginekologa dostałam skurczy, były nieregularne. Prawdziwe skurcze pojawiły się o 5 rano, a dzidziuś urodził sie o 8.35. Hania - 3385 gram - 51 cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje!!! Super, że tak szybko [emoji3526][emoji3590]My już rozpakowane. Wczoraj przed wizytą u ginekologa dostałam skurczy, były nieregularne. Prawdziwe skurcze pojawiły się o 5 rano, a dzidziuś urodził sie o 8.35. Hania - 3385 gram - 51 cm.
A ta hemoglobina to powinna być w wynikach z morfologii czy to się robi oddzielnie? Bo nawet nie wiemKurcze, w ciąży te płytki raczej częściej spadają niż rosną. Ale z drugiej strony ich wyższy poziom powinien cie bardziej chronić przed krwotokiem w czasie porodu, wiec na logikę by się wydawało że to nie jest problem.. kurcze, nie umiem pomóc
Ale za niskie żelazo powoduje spadek płytek a nie ich wzrost, więc u ciebie raczej nie ma problemu z żelazem. A jaka masz hemoglobina?
Ale ten aspargin to nie ma nic wspólnego z żelazemale może spowodował jakieś lepsze wchłanianie czy coś i dlatego pomogło
![]()
Tak tak, normalnie w morfologii jako jeden z parametrowA ta hemoglobina to powinna być w wynikach z morfologii czy to się robi oddzielnie? Bo nawet nie wiem
Super. GratulacjeMy już rozpakowane. Wczoraj przed wizytą u ginekologa dostałam skurczy, były nieregularne. Prawdziwe skurcze pojawiły się o 5 rano, a dzidziuś urodził sie o 8.35. Hania - 3385 gram - 51 cm.
ale ty się nic nie martw. Przyjdzie i czas na ciebie. Ja wręcz mam nadzieję, że skurczy jeszcze nie będzie przez 12 dniZazdroszczę, ja mam wrażenie że ten piękny dzień jest bardzo odległy bo nie czuje żadnych skurczy![]()
I jak tam?? Ruszyło Cie coś??Ja mam z kolei nieregularne skurcze od 2 w nocy. W związku z tym i w nocy spałam na raty i teraz w dzień trochę śpię, trochę mierzę skurcze w aplikacji. Powtarzalności nie ma żadnej, dwa co 40 minut, cztery godziny nic, potem na przykład dwa co 2 minuty, znowu 1,5h nic, ostatnie dwa miałam co 25 minyt, ale od godziny cisza.
Myślałam że dziś już urodzę, ale coś przeczuwam że albo nad ranem będziemy jechać albo dopiero jutro.
Ale już jest bliżejTermin mam na dziś.
38+3, ja nie mam żadnych nawet tych braxtona hicksaale ty się nic nie martw. Przyjdzie i czas na ciebie. Ja wręcz mam nadzieję, że skurczy jeszcze nie będzie przez 12 dni![]()
A który u ciebie tc?
aaaaaa... Hm...38+3, ja nie mam żadnych nawet tych braxtona hicksadlatego myślę, że długa podróż jeszcze przede mną