reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2022

a ja się wkurzyłam, na nic nie mailaam ochoty, tylko smoothie i kilka czereśni zjadłam, nagle mnie naszło się ziemniaki z jajkiem sadzonym, idę do kuchni a tam wody nie ma [emoji25] będzie o 17 czyli za godzinę

reklama
spokojnie, nie musisz ciągle czuć takiego samego natężenia objawów,, ja też czasem miałam bol a następnego dnia nic, do dziś tak mam, piersi na początku nabrzmiałe i bolesne, a teraz już nie tam mocno jak wtedy
Kurcze a ja wam znowu pomarudze [emoji28] wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? [emoji24][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061]

Kurcze a ja wam znowu pomarudze 😅 wczoraj leżałam z bólem brzucha, cycki bolały strasznie a dziś brzuch nic a nic nie boli, cycki bolą ale chyba nie aż tak. Czy tylko ja się nakręcam i czuję że coś jest nie tak? 😭🥴🥴🥴🥴🥴🥴
Spokojnie maleńka 😁😉 ja wczoraj sobie już wkręciłam marskość wątroby. Dzisiaj wyniki prób wątrobowych w normie to chyba będę żyć 😁😁😁🙊

No szok. Tyle. Mam spoko chłopaka koło domu w diagnostyce-pobiera bezboleśnie całkiem, ale ceny daj spokój. Wolę pojechać kawałek do tego labu. Krzywą za 26 pln robią, bo już nie omieszkałam zapytać na przyszłość 😁
Możliwe żeby cena między diagnostykami różniła się tak drastycznie ? 3x wiecej ?
u nas w diagnostyce progesteron 30 zł .
ty piszesz ze 90 😮😮😮 masakra

Załączniki

• 48976C2E-CEE8-4784-9BE2-74DFA015F7A4.jpeg
    48976C2E-CEE8-4784-9BE2-74DFA015F7A4.jpeg
    307 KB · Wyświetleń: 63
Możliwe żeby cena między diagnostykami różniła się tak drastycznie ? 3x wiecej ?
u nas w diagnostyce progesteron 30 zł .
ty piszesz ze 90 😮😮😮 masakra
No widzisz ja jak już wspomniałam mam przez luxmed diagnostyke ale sama doktor poleciła mi. Bym u nich nie robiła. Pasuje mi lokalizacja bo dosłownie mam rzut beretem ale bez przesady. No i ten czas oczekiwania strasznie długi.

No widzisz ja jak już wspomniałam mam przez luxmed diagnostyke ale sama doktor poleciła mi. Bym u nich nie robiła. Pasuje mi lokalizacja bo dosłownie mam rzut beretem ale bez przesady. No i ten czas oczekiwania strasznie długi.
Ja od zawsze robie w diagnostyce i szczerze jak wcześniej sprawdzałam betę to już do 12 miałam wyniki . Najpóźniej przyszedł mi raz wynik moczu i chyba była 14:30 a tak to zawsze szybciutko wyniki także nie narzekam . Tez mam pakiet tylko z medicover i robią właśnie w diagnostyce . Byc może to kwestia zamieszkania ale takie różnice są niewiarygodne . Mogą się różnic oczywiście , ale nie aż Tyle 😮😮😮.

reklama
Do góry