reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mam takie ciche pragnienie... żeby ktoś pzez cały dzisiejszy dzień zmieniał Dawidkowi pieluszki i bawił się z Jaśminką. A ja wtedy spokojnie bym zrobiła resztę. Ale cóż... mąż dzisiaj znowu w pracy.... do 16-tej.

Jak czytałam co tam klikacie to pamiętam że INNA chciała pajace takie duże no więc jak nadal ma na nie ochote to jej kupi za 3 zeta w szmatkach i podeśle- o ile chce:tak::tak::rofl2:
Ooooo, jeśli masz taką możliwość to ja jak najabrdziej reflektuję :tak:. Jak coś to dogaamy się dokładnie na privie albo na gg :-)

Cześć Kobitki:tak:

Spacerek odłożyliśmy sobie dzisiaj na póżniej bo idziemy dziś na godz.13 na usg przyciemiączkowe bo dostaliśmy skierowanie od pani neurolog :confused: Czy któreś z Waszych dzieci miało takie usg?

Idę poczytać co tam naskrobałyście mam nadzieję że nie za dużo tego :confused::cool::rofl2:
Oliwka miała takie usg jak miała jakiś miesiąc, może ciut więcej, bo poród kleszczowy i miała okropne rany - na buziolu i na głowie :-(. Ale wszystko było ok, na pewno nie boli to badanie i nie szkodzi dziecku.Wiem, że się trochę spóźniłam z wypowiedzią, ale co tam ;-)
Powiedzcie - co sadzicie o chodzikach? Wasze dzieci z nich korzystaly? jestescie Za czy PRZECIW?
My chodzik dostaliśmy używany, od znajomych, ale może ze 2 razy Oliwka w nim siedziała. Ogólnie - jestem BARDZO PRZECIWNA i w pełni popieram wypowiedź Bodzinki na ten temat :tak:
ja teraz tez nie mam z kim broic:tak:
A ja mam z kim, tylko ten 'ktoś' nie chce :confused::dry:

dziewczyny może wiecie czy guma do żucia przyklejona do koca zejdzie w praniu???? Jaśminka taką małą psotę wczoraj mi uczyniła......:-(
Ja kiedyś usiadłam na gumę do żucia i żeby ją usunąć z dżinsów to czyściłam to miejsce szmatką i zmywaczem do paznokci, śladu nie było :tak:
Ale apetyczny obiad:-D:-D:-D
No, pychotka :-D

Dziewczyny, piątkowy egzamin... Siedzielismy godzinę czasu w sali i... kobieta nie przyszła...bo..............zapomniała :wściekła/y:.Nieźle, co ?? Sama ustaliła termin...
Ale żeby nie było - piszemy go dzisiaj o 17.
A ja olałam dzisiaj szkołę i jeszcze jestem w domku, zaraz ide się powoli szykować, bo mnie J. wqrwia, więc jadę do tego Raciborza jak najszybciej, zresztą już się z koleżanką umówiłam :-)

No i dołączam jedno zdjęcie - możecie popatrzeć jak moje szczęście się zmieniło (skrapek taki sobie, bo pierwszy w życiu ;-))

Ja kiedyś usiadłam na gumę do żucia i żeby ją usunąć z dżinsów to czyściłam to miejsce szmatką i zmywaczem do paznokci, śladu nie było :tak:

No i dołączam jedno zdjęcie - możecie popatrzeć jak moje szczęście się zmieniło (skrapek taki sobie, bo pierwszy w życiu ;-))

Dzięki za pomysł na tę gumę. Kurcze ale co ją podkusiło????
Zdjęcie bardzo mi się podoba.
A z facetami to tak czasem bywa że działają nam na nerwy...;-)

KObietki co za radosc :D...
Mlody z dziadkiem na spacerze a ja sie muzykuje :D W KONCU!!

Maly wczoraj o 22 swirowal... Lazil do mnie z dydkiem w reku i mi go do buzi wkladał i wyjmowal, zawracal i spowrotem szedl do kanapy...

Cześć Kobitki:tak:

Spacerek odłożyliśmy sobie dzisiaj na póżniej bo idziemy dziś na godz.13 na usg przyciemiączkowe bo dostaliśmy skierowanie od pani neurolog :confused: Czy któreś z Waszych dzieci miało takie usg?

Idę poczytać co tam naskrobałyście mam nadzieję że nie za dużo tego :confused::cool::rofl2:

Moj mial praktycznie co 3 miesiace robione wiec to nic strasznego...

Teraz gorzej bo czeka nas tomografia komputerowa :-/... bleh

reklama
KObietki co za radosc :D...
Mlody z dziadkiem na spacerze a ja sie muzykuje :D W KONCU!!

Maly wczoraj o 22 swirowal... Lazil do mnie z dydkiem w reku i mi go do buzi wkladał i wyjmowal, zawracal i spowrotem szedl do kanapy...
Ale fajnie...Jabym tak moich wywaliła ale sie nie da....:dry::dry:Za to może po obiadku pójdziemy do rala, po adidaski.Bo te białe co dostał po kuzynce to tak na spacery i podwórko, poza tym tacie się nie podobają:cool2::cool2:Więć jak taki mądry niecg rzuci kasa:cool2::cool2:

Do góry