Niee... Narazie sam estrofem... Moze jak pójdę 9 dnia cyklu na kontrolę to wtedy przepisze... A Ty od razu miałaś i to i to?Bierzesz tylko estrofem? To estradiol( też go przyjmuje, brak skutków ub.) a progesteronu Ci nie wdrożyli rządnego?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niee... Narazie sam estrofem... Moze jak pójdę 9 dnia cyklu na kontrolę to wtedy przepisze... A Ty od razu miałaś i to i to?Bierzesz tylko estrofem? To estradiol( też go przyjmuje, brak skutków ub.) a progesteronu Ci nie wdrożyli rządnego?![]()
Ten brzuch z nerwów będzie Ci jeździł już przez 8 miesięcy, można pić melisę to mnie jako tako trzymało na początku. Będą nerwy, stres i siedzenie w toalecie z tego stresuJessui, nie chcesz wiedzieć co mi się teraz w głowie dzieje. To jest straszne
Ja nie wiem jak wy zaciązone dziewczyny to przezyłyście. Te bety, te pęcherzykowe... Ja zawsze stałam z drugiej strony barykady i tylko wam pisałam, że trzymam kciuki i że będzie dobrze. A teraz aż mi w brzuchu jeździ z nerwów
No ja już wiem, że będę musiała siedzieć na wychowawczym bo dzwoniłam do żłobków i będzie problem żeby mały poszedł od września 2022.Ja myśle, ze gloryfikuje się Warszawę. Ja się tu urodziłam i pensje wyższe ale koszty wyższe. Średnia pensja w Warszawie dupy nie urywa jest ok 3500 netto. Dobry zlobek na Wilanowie czy saskiej kępie to ponad 2000 bez wyżywienia gdzie to 16zl/ dzien. W dzielnicach podwarszawskich masz zlobek za min 1100 bez wyżywienia. Z czego w Warszawie żłobków wcale nie ma duzo. Są ok 2-3 na dzielnice i pierwszeństwo mają dzieci z kuratorem rodziny itp. W Warszawie prywatne przedszkole nawet nie kosztuje tyle co zlobek na Podkarpaciu 700zl. W PL jeszcze ciężko jest z pracą zdalną :-) pracodawcy tutaj nie kumają ze tak można. Realia są inne niż u was, ale kolorowo nie jest. Jakby skrócili macierzyński to cenny żłobków jeszcze by się podniosły i kobiety siedziałyby w domu. W relacji długofalowej i tak macie tam lepiej niż my tutaj:-)
Cuuudownieeee ❤❤❤ Czas się oswajać z myślą, że będziesz mamąPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Najpierw się bierze estrofem na cyklu sztucznym, potem kontrola endonometrium i jak jest ok włączają progesteron. W zależności od tego ile ma zarodek po tylu dniach włączenia progesteronu jest transferNiee... Narazie sam estrofem... Moze jak pójdę 9 dnia cyklu na kontrolę to wtedy przepisze... A Ty od razu miałaś i to i to?