Tylko raz widziałam betę 31Fredzia,Ty miałaś kiedyś w życiu już taką betę?czy to najwyższa ever?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko raz widziałam betę 31Fredzia,Ty miałaś kiedyś w życiu już taką betę?czy to najwyższa ever?
Jessssui, co to będzieTak chce w tym cyklu mieć transfer. Jak być w ciąży to tylko z naszą @fredka84 która jak już dobrze zerknęłam ma piękną betę![]()
Jeszcze muszę dwa tygodnie wytrwać@fredka84 kuwaaaazajebiaszczo
Teraz już Ci oficjalnie gratuluję Mamuśka
Jupiiiiii
Cudzie!! Trwaj jeszcze ponad 8 miesięcy a wtedy tylko poród i zacznie się życie![]()
Kuźwa znowu ryczęDziewuszki, ja dopiero wróciłam do domu. Ale powiem Wam, że serio, miałam stan przedzawałowy w tym aucie jak czytałam wyniki. Potem cała drogę do domu jechałam i ryczałam. Wiem, że każda to pisze, ale ja naprawdę nie mogę w to uwierzyć
. Oglądałam te wyniki z każdej strony. Nazwisko sprawdzałam, datę, PESEL - czy to napewno są moje. Kuwa, i są moje
. Obiecałam sobie się trochę cieszyć, bo żyję w ogromnym stresie od samej stymulacji, bo to jest moja ostatnia próba...
Baba kazała przyjechac na wizytę za dwa tygodnie. Pęcherzyk będzie chyba szybciej ale nie wiem czy w moim stanie psychicznym dam radę jechać...
Wiem co @Natsnats przeżywała w związku ze spłaszczonym pęcherzykiem i okazało się że miała tylko niepotrzebny stres.
No nic, na razie jestem chyba w ciunży. Ja pierdziulę, ale to brzmi
![]()
Ja w Bocianie w Szczecinie jestem. Świeży był@fredka84 kochana Ty miałaś świeży transfer czy crio ?Tez w Invicta ?
Kuwa, też bierzesz jakieś narkotyki, heUWAGA UWAGA ZBIERAM ZAPISY NA WICECZKE DO @fredka84 za 7 miesięcy organizować jej Baby showerno dobra trochę szybciej ... Nie zjedziemy się wszystkie do niej na ostatni miesiąc ciąży może być ciut szybciej
co wy na to
tylko trzeba to zrobić tak żeby ona nie wiedziała o tym
Fredka omiń ten post
ja pierdziele zajoba mam
![]()
2 tygodnie ? U mnie była wizyta około 20 dpt żeby sprawdzić czy wszystko na miejscu.Jeszcze muszę dwa tygodnie wytrwać. Potem jak będzie dobrze to będę srac tęczą, obiecuję
![]()
No tak mi lekarka dziś napisała2 tygodnie ? U mnie była wizyta około 20 dpt żeby sprawdzić czy wszystko na miejscu.
Nie patrz na forum, jesteś w ciąży, każdy ma swoją kartę i u ciebie może być inaczej niż u kogoś innego, ciesz się tą betą bo kiedy jak nie teraz, tyle czekałaś to się ciesz a jak będzie powód do smutków to będziesz się smucić na razie nie masz powodu.Kuwa, też bierzesz jakieś narkotyki, he. Daj trochę na rozluźnienie
Jeszcze dużo może się wydarzyć... Trochę się złych rzeczy naogladalam na naszym forum...
GratulujęPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7