reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nową mamusie.
Cara moge dziadkowi mojego podrzucić????Ja bym chętnie sama pobyła...
Marta aż się Ciebie boje.......:szok::szok:Ale zła dzis jesteś a my tu tęśkinimy za Tobą:-D:-D

reklama
Witam nową mamusie.
Cara moge dziadkowi mojego podrzucić????Ja bym chętnie sama pobyła...
Marta aż się Ciebie boje.......:szok::szok:Ale zła dzis jesteś a my tu tęśkinimy za Tobą:-D:-D

Bodzia dawaj... niech sie stary przyda. Tydzien wolnego ma i juz od rana byl wsciekly :-)...

Moj mlody tez wczoraj glebe zaliczyl ;-/... ojciec wydarl sie na mnie, ja na niego i fajna atmosferka w domu ;)

Hej :) jestem tu nowa i widze ze wiele dziewczyn ma podobny problem :( z mężami i z chłopakami :( ja niestety również mam identyczny problem , tylko ze juz u mnie to sa kłótnie mój sie praktycznie wogule nie zajmuje małym :hmm: i juz coraz częściej mówi mi ze powinnam wrócic do siebie do Polski bo tu i tak nic nie robie :/ a co tam ze codziennie dla małego gotuje sprzatam itp ale to dla niego nic a mysli ze mały ciagle siedzi grzecznie, ładnie sie bawi. Wczoraj miałam nawet taka sytuacje ze on na chwile został z KAcperkiem i mały upadł i uderzył sie w główke a ja w tym czasie byłam w kuchni i moj chłopak stwierdził ze to moja wina poniewaz poszłam sobie do kuchni popalic :/:-:)-:)-(

Witaj witaj i się zadomawiaj.
Ile ma Twoje dzieciątko?

Ruszyć mi sie nie chce, Młody dziś amrudny, sprzątanie znim makabra, w przerwach wisi na mnie.No i niechby sobie wisiał, siedział ale czemu przy tym się tak drze?????????

reklama
Do góry