Kuwa, jak będę w tej ciunży to całą brygadę mogę ugościćOooo już wiem kto będzie kierownikiem wycieczki do @fredka84 na baby shower a później na pępkoweFredka teraz już się od nas nie odpędzisz
![]()

@motylek24 ma "ruską" wódę to weźmie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuwa, jak będę w tej ciunży to całą brygadę mogę ugościćOooo już wiem kto będzie kierownikiem wycieczki do @fredka84 na baby shower a później na pępkoweFredka teraz już się od nas nie odpędzisz
![]()
Mam jeszcze ruską z syberyjskimi orzeszkami.....
Ja np przed poczatkiem procedury zlapalam infekcje. Zadzwonilam do kliniki, powiedziałam co i jak, ze zaraz stymulka. Oddzwonila jakas lekarka, podala nazwe leku, dawke, powiedziala, ze jakby byl problem z kupieniem zeby przyjsc do apteki przy klinice. Nie bylo, infekcja wyleczona przed stymalacja. Oczywiście nikt nic za to nie wzial.Ja też w życiu za receptę nie płaciłam. U mnie w mieście całe szczęście nie ma takiej mody. Z reguły od lat chodzę do jednego ginekologa, jestem jego pacjentką, regularnie zostawiam kasę, jeszcze mam płacić za wystawienie recepty?
Lekarz z kliniki to anioł, zawsze oddzwoni. Wiadomo nie od razu, kiedy ma czas. Nigdy za to nie płaciłam, ale też nie nadużywam tego kontaktu. Nie dzwoniłam do niego jak szalona bo beta była nisko, co on może poradzić? Wykonałam do niego dokładnie dwa telefony. Teraz przed transferem napisałam jednego sms, zadzwonił i wszystko wyjaśnił. Wystarczająco płacę za transfer, nawet wizytę specjalnie umówię dzień przed transferem aby sobie z nim porozmawiać, podziękować za opiekę i wtedy normalnie zapłacę.
Wysłałam ci moją rozpiskę na priva. Zerknij sobieJeszcze raz....jeśli jutro zacznę przyjmować estrofem (czyli sobota 26.06) idę na kontrolę endometrium 10 DC (5.07) to transfer powinien przypadać 9 czy 10 lipca? Od kiedy trzeba włączyć progesteron od 10 DC czy 11 DC. Nie chcę na tym etapie wydzwaniać do kliniki, napiszcie jak to było u was.
Ta, Tobie to co najwyzej meliske [emoji14]Kuwa, jak będę w tej ciunży to całą brygadę mogę ugościć [emoji12]
@motylek24 ma "ruską" wódę to weźmie [emoji12]
Na USG Placek będzie mnie wiózł jak Hannibala Lectera, w kaftanie i w masceTa, Tobie to co najwyzej meliske [emoji14]
[emoji23][emoji23][emoji23]Na USG Placek będzie mnie wiózł jak Hannibala Lectera, w kaftanie i w masce [emoji23].
I jego jeszcze na takim stojącym wózeczku wieźli[emoji23][emoji23][emoji23]
No to mowie - meliska profilaktycznie juz od dzisiaj [emoji16][emoji16][emoji16]
Mojej Mamie tez tak radze przed wizyta moich szogunow [emoji23]