Angiee
Fanka BB :)
Powiem szczerze ja tak sprawdzałam czy ciemnieje i to był dobry znak. Tydzień po spodziewanej miesiączce beta ponad 5tys
A to którą betę dzisiaj robiłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem szczerze ja tak sprawdzałam czy ciemnieje i to był dobry znak. Tydzień po spodziewanej miesiączce beta ponad 5tys
To znaczy, że może podpisywaćAa to ja nawet mam męża wpisanego jako pelnomocnika w ceidg od początku mojej działalności![]()
Ja długo plamiłam aż wypełniła się cała jama brzuszna (nie wiem jak to się konkretnie nazywało). Potem przeszło i już było spoko.Dziewczyny, a ja zaczęłam delikatnie plamić
Mam wizytę na 16:45...staram się myśleć pozytywnie![]()
Mnie trochę boli jajnik ale chyba jest już lepiej. Póki co brak plamienia.Ja długo plamiłam aż wypełniła się cała jama brzuszna (nie wiem jak to się konkretnie nazywało). Potem przeszło i już było spoko.
Drugą. Wyniki dopiero za dwie godzinyA to którą betę dzisiaj robiłaś?![]()
35 dzień cykluOoo..właśnie jestem tydzień po spodziewanym okresie i sie zastanawiałam jaką betę miałabym teraz. Przypomnij mi ile miałaś na pierwszej i w którym dniu cyklu?
Porównywanie dni cyklu trochę nie ma sensu, ważne kiedy była owulacja35 dzień cyklu
Beta 5194
Teraz czekam na przyrost.