A czy mimo wszystko twardnieje wam brzuch? Bo ja ostatnio dwa razy wieczorem miałam taki twardy i jakby wzdęty ale bez żadnych bóli...bardziej myślę że to od układu trawiennego, ale nie wiem jak to rozróżnić
poza tym biorę i rozkurczowe i magnez więc nie wiem czy takie twardnienie brzucha jest normalne :/
reklama
Sabrina_Zimowa
Aktywna w BB
Unormuje się wszystko. Też się strasznie bałam zaraz po założeniu, że coś się nie uda. To chyba naturalneWiesz lekarz babka na krótko ścięta...razem z polozna chyba Pania Ania, ktora jest świetna trzymala mnie za rekeza duzo sie spinalam i mam nadzieje ze to nie zaszkodzi... plamienia oczywoscie sa ale moja lekarz powiedziała ze duzo tego nie powinno byc i jutro juz nie powinny występować bo jak beda to cos jest nie tak..teraz czasem boli mnie podbrzusze. A na karowej jak narazie ok, na porodowce to rano chhba z 5 lekarzy przychodzilo, teraz na patologi tez jest ok, lelarz przychodzi tylko 2 razy i pyta czy wszytsko ok. Tylko mam juz dosc kanapek, codziennie ze 4 razy chleb
mam nadzieje ze bedzie ok, chociaz przeczytalalm ze pessar podrazniajac szyjke tez moze wywolac skurcze
musze podpytac..a tak ogolnie to narazie nic nie czuje, tylko pieczenie "tam" no i czasem ten bol podbrzusza...
Eliza2020
Fanka BB :)
Wiesz ze ja tez nie umiem tego poznac... bo tez dzidzia sie rozpycha wiec moze byc napiety... dzis byla u mnie w szpitalu moja lekarz i powiedziałam o tym brzuchu zeby sprawdziła to powiedziala ze na tym etapie to tylko przez badanieA czy mimo wszystko twardnieje wam brzuch? Bo ja ostatnio dwa razy wieczorem miałam taki twardy i jakby wzdęty ale bez żadnych bóli...bardziej myślę że to od układu trawiennego, ale nie wiem jak to rozróżnićpoza tym biorę i rozkurczowe i magnez więc nie wiem czy takie twardnienie brzucha jest normalne :/

natala.bece
Mi ciagle coś się dzieje z flakami – już chyba o tym pisałam
Mam wrażenie, że póki co to jedyny powód twardnień, które mam. Od kilku dni w zasadzie mam wrażenie, że każdy posiłek muszę „odchorować” 

Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
A czy mimo wszystko twardnieje wam brzuch? Bo ja ostatnio dwa razy wieczorem miałam taki twardy i jakby wzdęty ale bez żadnych bóli...bardziej myślę że to od układu trawiennego, ale nie wiem jak to rozróżnićpoza tym biorę i rozkurczowe i magnez więc nie wiem czy takie twardnienie brzucha jest normalne :/
Ja odczuwam twardnienia brzucha pomimo brania proszków rozkurczowych ale nie są bolesne, po prostu nieraz jak dotknę to czuje twardy ale tylko chwilkę. Nieraz jest twardy w jednej strony i wtedy to chyba dzidziuś

Ja już w sumie nie wiem gdzie są moje jelita
wszędzie czuje tylko wierzgające dzieciaczków. Zawsze po wizycie w WC jest lepiej więc to chyba od tego. Tylko nie wiem co mi szkodzi :/ i w sumie jak sobie pomóc. Piję bardzo dużo płynów i myślałam że to wystarczy

natala.bece
Wydaje mi się, że już wszystko może Ci „szkodzić”, bo po prostu w brzuchu nie ma już miejsca przez bobasy, flaki i pęcherz są pozgniatane, metabolizm zwolnił. Będzie jeszcze przez dłuższy czas takJa już w sumie nie wiem gdzie są moje jelitawszędzie czuje tylko wierzgające dzieciaczków. Zawsze po wizycie w WC jest lepiej więc to chyba od tego. Tylko nie wiem co mi szkodzi :/ i w sumie jak sobie pomóc. Piję bardzo dużo płynów i myślałam że to wystarczy

kwiatek250
Nowe dziewczyny na tym wątku... powodzenia! Będzie dobrze!❤
Dokładnie.. wszystko ucisniete i stąd problemy żoładkowo-jelitowe.. Ja przed ciąża nie widziałam co to zgaga, a jak mnie dopadła w 3 trymestrze to nie szło jej niczym złagodzićWydaje mi się, że już wszystko może Ci „szkodzić”, bo po prostu w brzuchu nie ma już miejsca przez bobasy, flaki i pęcherz są pozgniatane, metabolizm zwolnił. Będzie jeszcze przez dłuższy czas tak![]()

reklama
natala.bece
Mi doktor mój zaleca probiotyki na te jelita, ale szczerze mówiąc nie czuje poprawy. Serio od kilku dni jest gorzej, ale mój syn jest dość duży i aktywny, więc też mi nie pomaga
Zgaga też mi się zaczyna pojawiać
Co będzie dalej?
Czekam jeszcze na nietrzymanie moczu 

Podziel się: