Te pizamki z sinsayJeszcze nic nie wystawilam haniteraz starsza jedzie na 2 tyg nad jezioro z dziadkami to będę coś wystawiać
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te pizamki z sinsayJeszcze nic nie wystawilam haniteraz starsza jedzie na 2 tyg nad jezioro z dziadkami to będę coś wystawiać
![]()
Powiem ci ze biore duże rozmiary żeby nosiła dlugoTe pizamki z sinsay![]()
Ja tak samoPowiem ci ze biore duże rozmiary żeby nosiła dlugo![]()
ja te uniwersalne zostawiam siostrze bo planuje bobaskaDzoewczyny co robicie z ubrankami po dzieciakach? Mam mnóstwo ubrqn juz na 68 i zastanawiam się gdzie to wystawić
ja już niektóre mam nawet 80Ja tak samomoja juz w 74 wskakuje, ale tez wole jej dawac luzne ubranka.
Moj mąż zakochał się tersz w newbie i co chwile się pyta czy coś kupilamJa tak samomoja juz w 74 wskakuje, ale tez wole jej dawac luzne ubranka.
u nas też młoda wskoczyło w 74. Ale stwierdziłam że przy drugim dziecku będę mądrzejsza żeby mieć tylko parę sztuk a nie pół szafyJa tak samomoja juz w 74 wskakuje, ale tez wole jej dawac luzne ubranka.
My wrzucamy osłonkę przeciwdeszczowa na wózek i jazdaCały dzień deszcz u mnie, hania nie była na spacerze i maruda![]()
jaka masz osłonke? My mamy tylko z taka dziurka 30x30 i robi sie od razu taki zaduch w wózku ze az sie ostatnio wystraszyłamMy wrzucamy osłonkę przeciwdeszczowa na wózek i jazda
Ale nie wiem czy to cisnieni czy co, ale tak mnie boli głowa, że aż zazylam dwa paracetamole. A mnie ogólnie bardzo rzadko boli głowa. Aż mi oko pulsowało i miałam mroczkinawet się na spacer nie wybieramy bo wieczorem znowu na budowę musimy jechać dograć kuchnie